Βίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο αδερφός μου ήταν ο Χουάντσο, όχι ο Μπο Κρουζ»

Βίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο αδερφός μου ήταν ο Χουάντσο, όχι ο Μπο Κρουζ»

Γιώργος Κούβαρης
Βίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο αδερφός μου ήταν ο Χουάντσο, όχι ο Μπο Κρουζ»

bet365

Ο Βίλι Ερνανγκόμεθ αποθέωσε τον αδερφό του μετά την εμφάνισή του στον μεγάλο τελικό του Eurobasket και... έβγαλε από την κουβέντα τον Μπο Κρουζ!

Η Ισπανία κατέκτησε για 4η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ευρώπης, κάτι που οφείλει σε μεγάλο βαθμό στα αδέρφια Ερνανγκόμεθ.

Στον Βίλι ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του Eurobasket, όπως φυσικά και στον Χουάντσο ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού με 7/9 τρίποντα.

Μάλιστα λίγο μετά το τέλος του αγώνα του έστειλε συγχαρητήρια και ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, Άνταμ Σάντλερ, με τον οποίο είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «Hustle» έχοντας υποδυθεί τον... Μπο Κρουζ.

«Είμαι υπερήφανος για τον αδερφό μου ο οποίος έκανε πολλά βήματα προς τα μπροστά μέσα στο Eurobasket» ανέφερε ο Βίλι Ερνανγκόμεθ στην ιστοσελίδα της FIBA για τον αδερφό του και συνέχισε: «Τον εμπιστευτήκαμε από το ξεκίνημα του τουρνουά. Ξέραμε ότι θα αφήσει το παιχνίδι να έρθει σ' εκείνον. Τον χρειαζόμασταν και ήταν έτοιμος για εμάς. Ηταν ο Χουάντσο, όχι ο Μπο Κρουζ...»

Επίσης ο Βίλι Ερνανγκόμεθ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μαζί με τον αδερφό μου προερχόμαστε από μια ταπεινή οικογένεια. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε και αν παλέψουμε για τα πάντα. Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα βρεθούμε στην ΑCB. Δεν περιμέναμε ότι θα περάσουμε τόσο πολλά χρόνια στο ΝΒΑ. Το να κατακτήσουμε μαζί το Eurobasket αποτελεί όνειρο».

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα