Το γεμάτο καλοκαίρι της Εθνικής με στόχο το μετάλλιο στο EuroBasket άρχισε στο ΟΑΚΑ

Το γεμάτο καλοκαίρι της Εθνικής με στόχο το μετάλλιο στο EuroBasket άρχισε στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Το γεμάτο καλοκαίρι της Εθνικής με στόχο το μετάλλιο στο EuroBasket άρχισε στο ΟΑΚΑ

bet365

Η Εθνική ομάδα συγκεντρώθηκε στη σάλα του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Δευτέρας 1/8, αρχίζοντας κι επισήμως την προετοιμασίας της ενόψει προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου και EuroBasket. Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.

Οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 1/8 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αρχίζοντας τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη ενώ έπονται τα δυο σπουδαία φιλικά προετοιμασίας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (9/11) και τη Μαδρίτη (11/8).

Ακολούθως η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, την Πολωνία και την Τουρκία στο τουρνουά «Ακρόπολις» (17-19/8) και στη συνέχεια, θα παίξει με τη Σερβία (25/8) στο Βελιγράδι και το Βέλγιο στην Ελλάδα (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Οι υποχρεώσεις της Ελλάδας κορυφώνονται, φυσικά με τη συμμετοχή της στο EuroBasket ενώ η FIBA τοποθέτησε την ελληνική ομάδα στο νούμερο 3 των Power Rankings ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Λευτέρης Μαντζούκας, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιώργος Τανούλης.

Ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αύριο Τρίτη 2/8 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Τάιλερ Ντόρσεϊ την Πέμπτη 4/8.

σ3456

@Photo credits: INTIME
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα