ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Χαρδαλιάς… επιστρατεύτηκε για να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ»

Gazzetta team
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Χαρδαλιάς… επιστρατεύτηκε για να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ»

bet365

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κατηγορεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για… επιστράτευση του Νίκου Χαρδαλιά ώστε να μην διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου την προσεχή Κυριακή 30/5.

Με ανακοίνωσή του, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κατηγορεί τον Λευτέρη Αυγενάκη για «επιστράτευση» του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά ώστε να μη διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν με φυσική παρουσία στη Λεωφόρο (30/5).

«Η ενέργεια αυτή αποτελεί επικίνδυνη αντιδημοκρατική ολίσθηση αμφισβήτησης των αποφάσεων της δικαιοσύνης, ευθεία βολή στο δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και ποινικοποιεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι,» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη σχετική ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά

«Εμφανής ο πανικός της κυβέρνησης μετά την πλήρη αποτυχία της να χειραγωγήσει τις Ομοσπονδίες.

Μετά τη χθεσινή αποτυχημένη απόπειρα του κ. Αυγενάκη - με απαράδεκτη παρέμβαση στη δικαιοσύνη - να ελέγξει τις εκλογικές διαδικασίες στην ΕΟΚ, “ επιστρατεύτηκε” σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς, ο οποίος ανέλαβε να ακυρώσει τις εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τις 30 Μαΐου.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί επικίνδυνη αντιδημοκρατική ολίσθηση αμφισβήτησης των αποφάσεων της δικαιοσύνης, ευθεία βολή στο δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και ποινικοποιεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Η κυβέρνηση φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ανώμαλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο μπάσκετ.

Την καλούμε να σταματήσει κάθε προσπάθεια ελέγχου, χειραγώγησης και εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους στον αθλητισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΚ: Προχωράει σε εκλογές παρά το απαγορευτικό Χαρδαλιά!

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Χαρδαλιάς για εκλογές ΕΟΚ: «Αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

Όταν ο Δαυίδ νικά και πάλι τον Γολιάθ (;)

 

Τελευταία Νέα