ΕΟΚ: Προχωράει σε εκλογές παρά το απαγορευτικό Χαρδαλιά!

ΕΟΚ: Προχωράει σε εκλογές παρά το απαγορευτικό Χαρδαλιά!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην τέλεση των εκλογών της ΕΟΚ την Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο παρά την τοποθέτηση του Νίκου Χαρδαλιά περί του αντιθέτου, εξηγώντας πως δεν υπάρχει δικαστική απόφαση που να το απαγορεύει!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή 30/5 εκλογές της ΕΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου κάνοντας λόγο για «αυθαίρετες και εκτός υγειονομικού πλαισίου πρωτοβουλίες που δεν επιτρέπονται» ωστόσο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τις αρχαιρεσίες διά ζώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ είναι διατεθειμένος να κάνει κανονικά τις εκλογές την Κυριακή, πατώντας πάνω στην απόφαση του Πρωτοδικείου που δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης και ουσιαστικά της έδωσε εντολή να προχωρήσει τις αρχαιρεσίες στην τακτική Γενική Συνέλευση.

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, λοιπόν προχωράει τη διαδικασία των εκλογών παρά την σημερινή παρέμβαση Χαρδαλιά που ουσιαστικά υπενθυμίζει πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις, εξηγώντας πως οι εκλογές δεν θα γίνουν μόνο αν υπάρξει δικαστική απόφαση που επιβάλει τη μη τέλεσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης καταγγέλλει την ΕΟΚ για παραπλάνηση της δικαιοσύνης

Επίθεση ΕΟΚ σε Αυγενάκη: «Επικίνδυνος και για την δημοκρατία»

ΕΟΚ: Το Πρωτοδικείο δεν άλλαξε τη σύνθεση της προσωρινής διοίκησης

Αυγενάκης για ΕΟΚ: «Ουδείς πάνω από τον Νόμο»! (pic)

Χαρδαλιάς για εκλογές ΕΟΚ: «Αυθαίρετη συνάθροιση που εγκυμονεί κινδύνους και δεν επιτρέπεται»!

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED