ΕΟΚ: Αποφάσισε εκλογές στην Λεωφόρο (30/05), ερωτηματικό η άδεια τέλεσης!

ΕΟΚ: Αποφάσισε εκλογές στην Λεωφόρο (30/05), ερωτηματικό η άδεια τέλεσης!

bet365

Με ψήφους 16-5 και αρνητική την παράταξη Φασούλα, η προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης ενέκρινε τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών και την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30 του μηνός στην έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η σημαντική λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με την στάση της Πολιτικής Προστασίας και το αν θα δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή της για την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι και 550-600 άτομα στον ίδιο (ανοιχτό) χώρο.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr, που άλλωστε είχε καταγράψει το θέμα από τις 6 Μαϊου, αναφέρουν ότι δύσκολα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νικος Χαρδαλιάς, θα εγκρίνει την διεξαγωγή των εκλογών σε ανοιχτό χώρο, συναινώντας στον συγχρωτισμό ενός τόσο μεγάλου αριθμού ανθρώπων για να ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του σίριαλ των εκλογών στην ΕΟΚ, θα παίξει και η απόφαση που θα πάρει την ερχόμενη Δευτέρα (24/05) το Πρωτοδικείο, το οποίο θα αποφασίσει οριστικά σχετικά με την τελική σύνθεση της προσωρινής διοίκησης που θα οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές.

Αυτός ήταν και ο λόγος τα πέντε μέλη της παράταξης Φασούλα που συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση (Χριστοδούλου, Ρεντζιάς, Ιωάννου, Μαρκάκης και Φασούλας), έδωσαν αρνητική ψήφο σε αντίθεση με την πλευρά Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκε από τους Μήλα, Ασημακόπουλο, Νικολόπουλο), η οποία ψήφισε θετικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει άδεια τέλεσης των εκλογών στην Λεωφόρο, ο αντιπρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Αριστείδης Γολέμης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα εξασφαλιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και στήριξε την αισιοδοξία του στο ότι το Ηρώδειο έχει πάρει άδεια για παραστάσεις.

Υπέρ της επιλογής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, τοποθετήθηκε και ο τρίτος υποψήφιος Άγγελος Παπανικολάου, με την ιδιότητα του γιατρού και του μέλους του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ, ο οποίος υποστήριξε ότι από την στιγμή που θα ανοίξουν τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος αποκλεισμού ενός ανοιχτού χώρου, ακόμη και για εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παράταξη Φασούλα: «Οι εκλογές δεν πρέπει να φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις μεγάλων ομάδων»

Ο Λιόλιος ζήτησε διευκρινίσεις για την διαδικασία των εκλογών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.