Οι θέσεις του Άγγελου Παπανικολάου για την οικονομική ανάπτυξη της ΕΟΚ (vid)

Οι θέσεις του Άγγελου Παπανικολάου για την οικονομική ανάπτυξη της ΕΟΚ (vid)

bet365

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις του όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη της Ομοσπονδίας.

Η προεκλογική περίοδος όσον αφορά τις αρχαιρεσίες στην ΕΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, με δεδομένο ότι η Ομοσπονδία ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες τα σωματεία για τη διεξαγωγή εκλογών στη Λεωφόρο στις 30/5.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Παπανικολάου που διεκδικεί την προεδρία της ΕΟΚ, παρουσίασε τις θέσεις του για την οικονομική ανάπτυξη της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά

«Η Ε.Ο.Κ., εν κατακλείδι, θα ηγηθεί όπως αξίζει στο μέγεθος και την ιστορία της μιας εθνικής προσπάθειας επαναπροσδιορισμού του ρόλου μιας σύγχρονης Ομοσπονδίας την σημερινή εποχή.

Δεν θα χρηματοδοτηθεί για να καλλιεργεί τον αθλητισμό μόνο, θα στηριχθεί οικονομικά για να δημιουργήσει κουλτούρα στις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη της και τα εκατομμύρια των φιλάθλων της.

Η Ομοσπονδία μας δεν πρέπει να είναι οικονομικά εύρωστη για να φέρνει πρωταθλήματα, πρέπει να είναι οικονομικά ισχυρή για να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της ελληνικής νεολαίας που οι γονείς, της έχουν εμπιστευθεί με τόσο αγάπη εδώ και τόσες δεκαετίες.

Αναλυτικά τα 8 σημεία της Οικονομικής Ανάπτυξης

1) Τηλεοπτικά Δικαιώματα: Η ΕΟΚ θα κερδίσει πρόσθετα έσοδα από τον διαχωρισμό και την ξεχωριστή διάθεση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων καθώς και τη δημιουργία νέων τύπων δικαιωμάτων.

2) Νέο χορηγικό πρόγραμμα: Θα εμπλουτιστεί με νέες αθλητικές διοργανώσεις, όπως πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των εθνικών ομάδων και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

3) Αναβάθμιση Κυπέλλου Ελλάδος, Α1 Γυναικών και όλων των εθνικών κατηγοριών: Νέα εταιρική ταυτότητα, με νέο λογότυπο για την Ομοσπονδία και όλες τις κατηγορίες. Συνδεδεμένο με το νέο Media Plan της Ομοσπονδίας.

4) Κρατική χρηματοδότηση: Πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός του προϋπολογισμού σε μισθολογικό κόστος και αναπτυξιακό κόστος, ενώ η Ομοσπονδία θα διεκδικήσει τη μερίδα που της αναλογεί από την κρατική χρηματοδότηση.

5) Συνεργασία με ΟΤΑ: Για μεγάλες διοργανώσεις και ανάληψη από τους Δήμους μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους.

6) Στρατηγική συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες: Χρηματοδότηση κατασκευής νέων γηπέδων σε όλη την Ελλάδα.

7) Υλοποίηση προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας για θέματα εκπαίδευσης.

8) Υλοποίηση προγραμμάτων από το Υπουργείο Υγείας σε θέματα πρόληψης παιδικής παχυσαρκίας και καταπολέμησης ναρκωτικών – καπνίσματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταξη Φασούλα: «Αναπάντητα τα ερωτηματικά των εκλογικών διαδικασιών»

Παπανικολάου: Η σύνθεση του συνδυασμού του για τις εκλογές της ΕΟΚ (vid)

Αλεξόπουλος στο gazzetta.gr: «Η ΕΟΚ με τιμωρεί για την εκλογική μου επιλογή!» (pic)

ΕΟΚ: 60 επιπλέον σωματεία διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές!

 

Τελευταία Νέα