ΕΟΚ: 60 επιπλέον σωματεία διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές!

ΕΟΚ: 60 επιπλέον σωματεία διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές!

bet365

Με απόφαση του Πρωτοδικείου περίπου 60 σωματεία, που δεν ανήκουν στο Μητρώο και δεν έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ, αναμένεται να ζητήσουν την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο της ΕΟΚ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, 512 είναι τα σωματεία που έχουν εξασφαλίσει την επικύρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μπορούν να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες της ΕΟΚ, οποίες έχουν οριστεί για τις 30 Μαϊου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο παραπάνω αριθμός θα αυξηθεί κατά περίπου 12%, στην περίπτωση που ο δικαστικός αντιπρόσωπος των εκλογών αποδεχθεί την δικαστική απόφαση που έχουν στα χέρια του περίπου 60 σωματεία (τα περισσότερα ανήκουν στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), σύμφωνα με την οποία, θεωρούνται ενεργά κι επομένως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, παρ' ότι δεν ανήκουν στο μητρώο αν και έχουν αθλητική αναγνώριση και αγωνιστική παρουσία.

Η ένταξη των συγκεκριμένων σωματείων στον εκλογικό κατάλογο, που θα ξεκαθαρίσει κυριολεκτικά λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα ενισχύσει κατά κύριο λόγο τον Άγγελο Παπανικολάου, ο οποίος στηρίζεται από δυνάμεις που πρόσκεινται στην απερχόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν η Πολιτική Προστασία θα δώσει την συγκατάθεσή της για μία εκλογική διαδικασία που θα συγκεντρώσει περί τα 600 άτομα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΟΚ: Αποφάσισε εκλογές στην Λεωφόρο (30/05), ερωτηματικό η άδεια τέλεσης!

Παράταξη Φασούλα: Θετικά μηνύματα από την Θεσσαλονίκη! (pics)

Ο Λιόλιος ζήτησε διευκρινίσεις για την διαδικασία των εκλογών

 

Τελευταία Νέα