Παράταξη Φασούλα: «Αναπάντητα τα ερωτηματικά των εκλογικών διαδικασιών»

Gazzetta team
Παράταξη Φασούλα: «Αναπάντητα τα ερωτηματικά των εκλογικών διαδικασιών»

bet365

Τα μέλη της παράταξης Φασούλα θέτουν μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων ως προς την απόφαση διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών στις 30 Μαΐου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που θέτει τα ερωτήματα, ως προς την απόφαση που πάρθηκε για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30 Μαΐου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά:

«Αναπάντητα τα ερωτηματικά των εκλογικών διαδικασιών από το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ, της 20/5/2021

Η συνεδρίαση των Μελών του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ της 20ης Μαΐου 2021, μετά την απόφαση των 16 εκ των 21 μελών της για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών στις 30 Μαΐου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», χωρίς να έχουν περιέλθει υπόψιν μας ως Μέλη του ΔΣ οι απαραίτητες άδειες από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, εγείρουν σημαντικά ερωτήματα:

1. Η αλληλογραφία με το αίτημα αλλά και η απάντηση άδειας τέλεσης της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών στο στάδιο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης» προς την αρμόδιους κρατικούς φορείς (ΕΟΔΥ, Επιτροπή Λοιμοξιολόγων, Υπουργείο Υγείας, Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας) υφίστανται;

2. Η σχετική αλληλογραφία των αιτημάτων προς το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ και οι έγγραφες απαντήσεις τους, υφίστανται;

3. Έχουν προετοιμαστεί και έχουν σχεδιαστεί αναλυτικά όλα εκείνα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να υποδεχθούν την άνω των 600 ατόμων Γενική Συνέλευση και διαδικασία Αρχαιρεσιών? Έχει κατατεθεί και εγκριθεί το συγκεκριμένο σχέδιο διεξαγωγής προς τις αρμόδιους φορείς;

Τα καίρια αυτά ερωτήματα δεν έλαβαν απαντήσεις κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, παρά μόνο αοριστίες, παρότι είχαμε ζητήσει πριν την έναρξη της συνεδρίασης να μας επιδοθούν αναλυτικά όλα τα έγγραφα.

Καλούμε την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να μας κοινοποιήσει άμεσα, όσα απο τα ανωτέρω σχετικά έγγραφα έχει στη διάθεση της.

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Φάνης Χριστοδούλου

Ευθύμης Ρεντζιάς

Μπάμπης Μαρκάκης

Μέμος Ιωάννου

Παναγιώτης Φασούλας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα