ΕΟΚ: Η ενημέρωση για τις εκλογές δίχως να έχει εξασφαλιστεί άδεια τέλεσης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης (pic)

Gazzetta team
ΕΟΚ: Η ενημέρωση για τις εκλογές δίχως να έχει εξασφαλιστεί άδεια τέλεσης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης (pic)

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε εγγράφως τα σωματεία όσον αφορά τις εκλογές στη Λεωφόρο στις 30/5, σε κάθε περίπτωση όμως το ζήτημα έχει να κάνει με τη στάση της Πολιτικής Προστασίας και το αν θα δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή της για τη διεξαγωγή της τακτικής Γενικής Συνέλευσης στο γήπεδο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Με ψήφους 16-5 και αρνητική την παράταξη Φασούλα, η προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ενέκρινε τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών και την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 30/5 στην έδρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα έχει να κάνει με την στάση της Πολιτικής Προστασίας και το αν θα δώσει την έγγραφη συγκατάθεσή της για την διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από τη στιγμή που τόσα άτομα δεν μπορούν να παραβρεθούν ούτε σε ποδοσφαιρικό αγώνα, πολλώ μάλλον σε μια εκλογική διαδικασία

Η συγκεκριμένη παράμετρος δεν αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση που έλαβαν τα σωματεία

Αναλυτικά

Μαρούσι, 20 Μαϊου 2021

Σε συνέχεια της δημοσιευθείσης Πρόσκλησης για την τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της 30ης Μαϊου 2021, το προσωρινό Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη 20-5-2021 αποφάσισε κατά πλειοψηφία (16-5) ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, αρ. 160, την 30η Μαϊου 2021, λόγω των συνθηκών του covid 19, και με ώρα έναρξης 11.00.

H διαδικασία έναρξης της ψηφοφορίας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 13.00. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα αναφερόμενα στην παραπάνω δημοσιευθείσα Πρόσκληση. Τα σωματεία μέλη της Ε.Ο.Κ. θα ενημερωθούν έγκαιρα για την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων στην παραπάνω Γ.Σ. και για τυχόν λοιπά διαδικαστικά θέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταξη Φασούλα: «Αναπάντητα τα ερωτηματικά των εκλογικών διαδικασιών»

Παπανικολάου: Η σύνθεση του συνδυασμού του για τις εκλογές της ΕΟΚ (vid)

Αλεξόπουλος στο gazzetta.gr: «Η ΕΟΚ με τιμωρεί για την εκλογική μου επιλογή!» (pic)

ΕΟΚ: 60 επιπλέον σωματεία διεκδικούν συμμετοχή στις εκλογές!

 

Τελευταία Νέα