ΑΕΚ: Κοουτσάρει με Προμηθέα και φεύγει ο Λιμνιάτης

ΑΕΚ: Κοουτσάρει με Προμηθέα και φεύγει ο Λιμνιάτης

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης απάντησε, μεν αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ να αναλάβει τον ρόλο του head coach ως το τέλος της σεζόν, εντούτοις θα κοουτσάρει την ομάδα στο κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα την Τετάρτη 14/4.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της τον κρίσιμο εξ αναβολής αγώνα για την 15η αγωνιστική της Basket League με τον Προμηθέα στην Πάτρα (14/4, 20:00) και ο Γιώργος Λιμνιάτης θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της «Ένωσης».

Ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης όσον αφορά την προοπτική να κοουτσάρει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της «Ένωσης» που… αγοράζει χρόνο στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θεώρησε πως ο Γιώργος Λιμνιάτης ήταν ο καταλληλότερος για να αναλάβει την ομάδα στα τέλη της κανονικής περιόδου κι ενώ τα playoffs βρίσκονται προ των πυλών, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική όπως ενημέρωσε νωρίτερα το gazzetta.gr.

Όσον αφορά το ματς στην Πάτρα, ο Λιμνιάτης θα έχει στο πλευρό του υπόλοιπο σταφ ενώ το ζητούμενο πλέον για την ΑΕΚ είναι να βρει τον αντικαταστάτη του Παπαθεοδώρου πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της regular season.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα