ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά ο Λιμνιάτης, σε αναζήτηση προπονητή η «Ένωση»

ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά ο Λιμνιάτης, σε αναζήτηση προπονητή η «Ένωση»

ΑΕΚ: Απάντησε αρνητικά ο Λιμνιάτης, σε αναζήτηση προπονητή η «Ένωση»

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ όσον αφορά την προοπτική να κάτσει στην άκρη του πάγκου έπειτα από την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου, λόγω ηθικής δέσμευσης προς τον πρώην head coach της «Ένωσης».

Από τη στιγμή που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ έπειτα από την ήττα από τον Κολοσσό, η «Ένωση» στράφηκε στην περίπτωση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Γιώργου Λιμνιάτη προκειμένου να κοουτσάρει την ομάδα.

Αρχικώς, ως το τέλος της φετινής σεζόν και με προοπτική η συνεργασία να επεκταθεί εφόσον η ΑΕΚ παρουσίαζε βελτιωμένη εικόνα παρουσίαζε βελτίωση.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν θεώρησε πως ο Λιμνιάτης ήταν ο πιο κατάλληλος για να αναλάβει τη δεδομένη χρονική περίοδο, από τη στιγμή που η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται και τα playoffs είναι προ των πυλών, ωστόσο η απάντησή του ήταν αρνητική, λόγω της ηθικής δέσμευσης με τον Παπαθεοδώρου με τον οποίο μέχρι χθες ήταν άμεσοι συνεργάτες.

Πλέον, προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να βρει υπηρεσιακό προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν και να μην «δεσμευτεί» από τώρα για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα