ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαθεοδώρου!

ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαθεοδώρου!

ΑΕΚ: Τέλος ο Παπαθεοδώρου!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, μετά από απόφαση του Μάκη Αγγελόπουλου! Δεν υπάρχει αντικαταστάτης, στην ΑΕΚ εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προτείνουν στον Γιώργο Λιμνιάτη να παραμείνει.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Κολοσσό Ρόδου αποτέλεσε το τελευταίο ματς του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, o οποίος ήθελε σαν... τρελός τον Έλληνα προπονητή το καλοκαίρι του 2019, αποφάσισε την παύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, με άμεση εφαρμογή.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, την Τετάρτη 14 Απριλίου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Basket League, αλλά δεν θα έχει τον Παπαθεοδώρου στον πάγκο της. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον αντικαταστάτη του. Πάντως, την αυριανή προπόνηση θα έκανε ο Γιώργος Λιμνιάτης, αλλά τελικά αποφασίστηκε να δοθεί ρεπό. Ένα από τα σενάρια να αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προτίθεται να του ζητήσει να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο.

Το συμβόλαιο του Παπαθεοδώρου με την ΑΕΚ ολοκληρώνονταν στο τέλος της σεζόν. Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα, με τον Παπαθεοδώρου και τους παίκτες να ενημερώνονται για τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα