Πρόεδρος Μάλαγα: «Η συμμετοχή μας στην EuroLeague θα αποτελούσε μία αρνητική προσπάθεια»

Πρόεδρος Μάλαγα: «Η συμμετοχή μας στην EuroLeague θα αποτελούσε μία αρνητική προσπάθεια»

Newsroom
Ουνικάχα Μάλαγα
Την αντίθεσή του σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή της Ουνικάχα Μάλαγα στη EuroLeague εξέφρασε ο Πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Χεσούς Λόπεζ Νιέτο.

Η Ουνικάχα Μάλαγα αποτελεί και φέτος ένα από τα φαβορί του Basketball Champions League και εκεί φαίνεται ότι θέλει να παραμείνει, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Αντόνιο Χεσούς Λόπεζ Νιέτο.

Ο ισχυρός άνδρας της Μάλαγα τόνισε πως ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στην EuroLeague θα είναι βήμα πίσω όσον αφορά τα οικονομικά της ομάδας.

«Το μέλλον της Μάλαγα βρίσκεται σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση που της ταιριάζει καλύτερα για την ανάπτυξή της. Η συμμετοχή μας στην EuroLeague θα αποτελούσε μία αρνητική προσπάθεια κόντρα στην αθλητική επίδοση και στη στρατηγική μας» ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη που έδωσε στο iusport.

Σε συνέχεια των παραπάνω ο Λόπεζ Νιέτο τόνισε πως «η EuroLeague είναι μία διοργάνωση που δικαιούται να έχει μία πιο φυσική αθλητική ανάπτυξη. Δεν καταλαβαίνω το φορμάτ του τουρνουά κι επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Ένας ρεαλιστικός υπολογισμός για να βρίσκεται μία ομάδα δείχνει ότι πρέπει να είναι σαν την Μπασκόνια ή την Βαλένθια που έχουν το διπλάσιο μπάτζετ από εμάς».

@Photo credits: Basketball Champions League