Η «ασφαλής επένδυση» της ΑΕΚ και η αλήθεια για την υπόθεση Άντριους

Η «ασφαλής επένδυση» της ΑΕΚ και η αλήθεια για την υπόθεση Άντριους
Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τα πεπραγμένα της 14ης αγωνιστικής στην Basket League, επαινεί τον Ράντονιτς για τα 48 λεπτά που έδωσε συνολικά σε Σαμοντούροβ, Αβδάλα και Χουγκάζ και βγάζει το καπέλο στον Ηλία Καντζούρη για την αμυντική φιλοσοφία της «Ένωσης».

Αν ο Ολυμπιακός (14-0) διατήρησε το εγχώριο αήττητο την προηγούμενη εβδομάδα (43/43 από τις 22/11/2021), οπότε μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες, νίκησε καθαρά την Ρεάλ και λύγισε στο τέλος το Περιστέρι εκτός έδρας, οι πιθανότητες να δυσκολευόταν στο Φάληρο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο πλην του Παναθηναϊκού (συμπεριλαμβανομένης και της κούρασης από το ματς απέναντι στην Μακάμπι), ήταν ευθύς εξαρχής πολύ περιορισμένες.


Κάπως έτσι, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους και αποφεύγοντας τραυματισμούς (ερωτηματικό ο ορεξάτος Πίτερς, που γύρισε το πόδι του στο τελευταίο λεπτό) και υπερπροσπάθεια, επικράτησαν με 89-75 του μαχητικού Άρη (7-7) και πλέον επικεντρώνουν την συγκέντρωσή τους στις ελληνοτουρκικές μονομαχίες (με Φενερμπαχτσέ εκτός και με Εφές εντός), που περιλαμβάνει η 5η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.


Το ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν ξεπέρασε ποτέ το +16 και «κλείδωσε» στους 14 (η μικρότερη που έχασε φέτος ομάδα στο ΣΕΦ, με εξαίρεση τους «πράσινους»), τα 21 λάθη και το χαμηλό ποσοστό (30,7%) στα τρίποντα (για μία ομάδα που δημιουργεί πολλά ελεύθερα και πριν το τζάμπολ σούταρε με 45,9% πίσω από τα 6,75), μαρτυρούν ότι οι Πειραιώτες είχαν μία off night, που δεν τους στοίχισε.


Γι’ αυτό φρόντισε και με το παραπάνω ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (20π., 5ρ. & 10ασ. με 4/8 τριπ.), που από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει βαλθει να τρελάνει ακόμη και τους φανατικούς υποστηρικτές του με το ανεξάντλητο ρεπερτόριο του.


Μετά την άκρως καθοριστική συμβολή του στην δύσκολη νίκη στο Περιστέρι, όπου σκόραρε τους 11 από τους 13 πόντους στην 4η περίοδο, ο “Λάρι” αναδείχτηκε πρώτος ρμπάουντερ της ομάδας του με εννέα (ρεκόρ καριέρας στην Euroleague) κόντρα στην Μακάμπι, που είναι πρώτη στα επιθετικά και είχε κομβική σημαντική συνεισφορά στην δύσκολη νίκη των πρωταθλητών και 45 ώρες αργότερα, έβγαλε σε πρώτο πλάνο την δημιουργική του ικανότητα, μοιράζοντας 10 ασίστ και καταγράφοντας ένα ακόμη ρεκόρ καριέρας.


Με τέτοιο ανταγωνισμό στην εφετινή Euroleague, το ότι η ομάδα του έξαλλου με τα σφυρίγματα των διαιτητών, Γιώργου Μπαρτζώκα, παραμένει αήττητη στην Basket League και ταυτόχρονα βρίσκεται στην κορυφή της, οφείλεται στο μεγάλο της βάθος και στην πολυτέλεια να έχει πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές από αγώνα σε αγώνα.


Στον αντίποδα, ο Άρης άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και το ότι κράτησε τους νταμπλούχους κάτω από τους 90 πόντους μέσα στο γήπεδό τους, οφείλεται στην μεγάλη ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη στην άμυνα και στην ευχέρεια που έχουν (λόγω αθλητικών προσόντων) σε κομμάτια του παιχνιδιού που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο σύγχρονο μπάσκετ.


Για του λόγου το αληθές, ο «αυτοκράτορας» (Χόρχλερ 13π., 14ρ. & 3κοψ.) ανέκοψε περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων (14 κλεψίματα και 4 κοψίματα) από τα λάθη που έκανε (16) και ανανέωσε περισσότερες επιθέσεις (16-10 τα επιθετικά ριμπάουντ), με αποτέλεσμα να κρατήσει την διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα, παρά το 36% με το οποίο σούταρε εντός πεδιάς (27/75 σουτ).


Η «αυτοδυναμία» των Ελλήνων και η υπόθεση Άντριους


Πολύ εύκολο απόγευμα, με κέρδη τις υποσχέσεις που άφησαν ο 17χρονος Σαμοντούροφ (5π., 4ρ., 1ασ., 1κλ., & 1κοψ. με 2/3 σουτ) και ο 16χρονος Αβδάλας (5π., 2ασ. & 2κλ.), που έπαιξαν 23 και 13 λεπτά αντίστοιχα και έδειξαν ότι τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, πρέπει να παίζουν πιο τακτικά, είχε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός (12-2) παρά τις απουσίες (Πονίτκα, Μποχωρίδης και Μαντζούκας).


Το παιχνίδι τελείωσε (102-70) ουσιαστικά από την πρώτη περίοδο, όταν οι «πράσινοι» έτρεξαν ένα σερί 19-2 και εκτόξευσαν από πολύ νωρίς την διαφορά, η οποία έφτασε ακόμη και στο +44 (96-52) στο 4ο δεκάλεπτο. Οι Έλληνες παίκτες της ομάδας σκόραραν τους 60 από τους 102 πόντους και το συγκεκριμένο ποσοστό (58,8%) που «βγάζει κυβέρνηση», είναι σίγουρα στο Top-5 της συγκεκριμένης αναλογίας.


Σε ένα παιχνίδι χωρίς σασπένς, λοιπόν, πέραν του νέου αίματος του «τριφυλλιού» (θετικός ήταν και ο Χουγκάζ με 7π., 2ρ. & 1ασ.), της εξαιρετικής εμφάνισης του Παπαγιάννη (21π. & 7ρ. με 8/10 σουτ σε 16’) και της ολικής επαναφοράς του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (11π., 5ρ., 4ας., 1κλ. & 1κοψ.), μοιραία το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ με ένατο ξένο.


Ο Μαυροβούνιος τεχνικός που σπανίως είναι τόσο λαλίστατος, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Ματ Τόμας, μίλησε για το θέμα της επιλογής του ξένου παίκτη που πρέπει να αφήσει εκτός 12άδας πριν το Final 8 του Κυπέλλου (για την ώρα εκτός πρωταθλήματος βρίσκονται οι Γκριγκόνις και Άντριους), ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του 29χρονου πρώην παίκτη της Μπούρσασπορ, που εδώ και τρεις μήνες είναι στο «ψυγείο», χωρίς να υπολογίζεται, αλλά εξακολουθεί να καλύπτει θέση ενεργού ξένου στο ρόστερ της Basket League.


H δήλωση του Ράντονιτς περί του εγγράφου που δεν υπογράφει ο Άντριους, προκάλεσε την αντίδραση του έμπειρου guard, ο οποίος με ανάρτησή του σχολίασε ως «αστείο» το σχετικό δημοσίευμα ευρωπαϊκής ιστοσελίδας (Basketnews) περί δικού του «σαμποτάζ» στον σύλλογο. Εν συνεχεία, προχώρησε σε μία αναλυτική δήλωση (στο Eurohoops), ρίχνοντας ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, το έγγραφο το οποίο ο Αμερικανός αρνείται πεισματικά να υπογράψει, ισοδυναμεί ουσιαστικά με την λύση του συμβολαίου του και ο λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη εγγυήσεων (σε αντίθεση με την περίπτωση του Γκριγκόνις, ο οποίος υπολογίζεται και έχει και τον ίδιο ατζέντη) ότι είτε θα το πληρωθεί για να φύγει (μάλιστα ζητάει και τα 100.000$ της επιλογής “out” που το καλοκαίρι έχει ο Παναθηναϊκός), είτε θα εξακολουθεί να ισχύει για την Euroleague.


Με αυτά και με εκείνα, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση του Κυπέλλου (16-19/02), χωρίς να έχει βρει λύση για ένα πολύ νευραλγικό ζήτημα για το υπόλοιπο της σεζόν.


Για τον Ιωνικό (3-11), που γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα του, το ματς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, οπότε ο Γιάννης Λίβανος κρατάει την αντίδραση της ομάδας στα τελευταία 4 λεπτά (επιμέρους σκορ 6-18) και την νέα εξαιρετική εμφάνιση του αειθαλούς Λουκά Μαυροκεφαλίδη (23π., 7ρ. & 5ασ.).


Η ομάδα που κερδίζει χωρίς να σκοράρει, έχει καλό προπονητή!


Η παραπάνω διαπίστωση αποτελεί άγραφο νόμο στο μπάσκετ. Και εν προκειμένω έχει απόλυτη εφαρμογή στην ΑΕΚ (9-5). Στην περίπτωση της «βασίλισσας», μάλιστα, το μέχρι στιγμής προβάδισμα στην «κούρσα» για την 3η θέση της κανονικής περιόδου (εδώ και κοντά δύο δεκαετίες ισοδυναμεί με ένα άτυπο πρωτάθλημα), έχει προκύψει χωρίς φαντεζί μπάσκετ και εντυπωσιακές νίκες, αλλά μέσα από το κομμάτι που στο μπάσκετ, θεωρείται ασφαλής επένδυση.


Η ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής, βρήκε την ομάδα του Ηλία Καντζούρη να πετυχαίνει τη νίκη-κλειδί (68-64) επί του Περιστερίου (8-6) και να μένει μόνη της στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τέσσερις ομάδες στην ισοβαθμία των 8 νικών και των 6 ηττών και στην 8η θέση τον Άρη, δύο βαθμούς πιο κάτω.


Το θετικό αποτέλεσμα για τους «κιτρινόμαυρους» που είχε την υπογραφή του Δημήτρη Φλιώνη (14π., 3ρ. & 2ασ. με 2/2 τριπ.), την σπουδαία συνεισφορά του επανακάμψαντος Βλάντο Γιάνκοβιτς (10π., 7ασ. & 2κοψ.) και την διπλή αξία του 2/2 απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, δίνει πολλαπλό credit στους νικητές!


Ο λόγος οφείλεται στο ότι η «Ένωση» συμπλήρωσε τα μισά παιχνίδια της regular season, χωρίς να δεχθεί περισσότερους από 70 πόντους και μάλιστα έχοντας 100% επιτυχία (7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες)! Το ότι στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κερδίζει με συνέπεια, σουτάροντας με 42,7% εντός πεδιάς σημαίνει ότι ο 49χρονος τεχνικός πείθει με επιτυχία τους παίκτες του να βγάλουν ό,τι έχουν στην άμυνα και η σκληρή προσπάθεια στα μετόπισθεν, συνήθως οδηγεί σε ποιοτικές υπερβάσεις.


Το ότι η ΑΕΚ «ματσάρει» αρκετά συχνά τα λάθη της με το άθροισμα των κλεψιμάτων και των κοψιμάτων που έχει ανά παιχνίδι, δείχνει την διάθεση που υπάρχει στο αμυντικό κομμάτι και η οποία, έως τώρα τουλάχιστον, δείχνει ότι φτάνει για να της δώσει ένα ισχνό προβάδισμα.


Για τους φιλοξενούμενους τα είπε όλα η ατάκα του προπονητή του, όσον αφορά την προσέγγιση με την οποία μπήκαν οι παίκτες του στην 3η περίοδο. Το σερί 0-15 που «έτρεξαν» οι «γηπεδούχοι» και πήγε την διαφορά στην ανώτατη τιμή της (46-33 στο 22’42”), ήταν δύσκολο να «ματσαριστεί» σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι (Φρανσίσκο 17π. & 4ασ.) σούταραν με 37,7% εντός πεδιάς και υποχρεώθηκαν στην χαμηλότερη παραγωγικότητα της σεζόν (64π.).


Οι αλλαγές του Χριστόπουλου πλέον κάνουν... μπαμ!


Αρκετές ομοιότητες με το αγωνιστικό προφίλ της ΑΕΚ, παρουσιάζουν οι αλλαγές που έφερε η έλευση του Γιάννη Χριστόπουλου στον Προμηθέα (8-6) και το αποτέλεσμα είναι πλέον ορατό δια γυμνού οφθαλμού. Ο Πατρινός τεχνικός μετέδωσε στο αγωνιστικό τμήμα μία φιλοσοφία που ξεκινάει από την πειθαρχία και την σκληρή δουλειά στην πίσω πλευρά του γηπέδου με την οποία δεν ήταν εξοικειωμένοι αρκετοί παίκτες της ομάδας.


Οι προσθαφαιρέσεις που έγιναν και οι εσωτερικές αλλαγές στο rotation βοήθησαν αρκετά και πλέον, εδώ και τρεις εβδομάδες, βλέπουμε μία ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο με συγκεκριμένο προσανατολισμό και αυτό φαίνεται περισσότερο από το αποτέλεσμα (4/4) και λιγότερο από την ποιότητα της απόδοσης.


Ο Κουλμπόκα (6π. & 7ρ.) πείστηκε ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο στα ριμπάουντ για να μείνει στο παρκέ 30 λεπτά, ο Κόντιντ (14π., 7ρ. & 4κοψ. με 5/5 διπ.) ενεργοποιήθηκε περισσότερο και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ο Τόμασον (24π., 4ρ. & 2ασ.) εφερε ισορροπία και συνέπεια στο σκοράρισμα και ο Ντάνγκουμπιτς (12π. & 5ρ.) ενέργεια, μέγεθος και αθλητικότητα! Με αυτά και με εκείνα, η ομάδα της Πάτρας μετράει 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς και έξι στα τελευταία οκτώ!


Η τελευταία (80-76) επί του Κολοσσού (8-6) πήρε ακόμη μεγαλύτερη αξία γιατί πρώτον οι Ροδίτες ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος τον τελευταίο μήνα, δεύτερον γιατί υπερκάλυψαν την διαφορά του πρώτου αγώνα (67-69) και τρίτον επειδή οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο κλειστό ματς που κρίθηκε στους 80 πόντους. Και μάλιστα εβρισκόμενοι πίσω στο σκορ (71-72 στο 38’01”) κι ενώ είχαν φτάσει να προηγούνται ακόμη και με +19 (59-40 στο 25’).


Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρέθηκε σε άσχημη επιθετική βραδιά (38,8% στα σουτ) και είχε μηδενική βοήθεια από τον άρρωστο όλη την εβδομάδα, Κένταλ Σμιθ (έπαιξε μόλις 4’45” και ήταν άποντος), που με μ.ο. 10,0 πόντους και 3,4 ασίστ, έπαιξε καθοριστικό στις 5 διαδοχικές νίκες που προηγήθηκαν.


Η τριάδα Γιανγκ (18π. & 8ρ.)-Κόφεϊ (15π. & 12ρ.)-Χατζηδάκης (12π. & 4ρ.) βοήθησε πολυ στην ολική επαναφορά από το -19 στο +1, αλλά στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο έλλειψε πολύ η ώθηση που είχε η ομάδα από το δίδυμο Κατσίβελη-Ντίξον, που είχε συνολικά 4/17 σουτ!


Τρίτο εφετινό ματς στο... ενενήντα-εξήντα!


Λίγο ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ (8-6) από το BCL, λίγο η ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι και λίγο η αξιοσημείωτη βελτίωση του Λαυρίου (2-12), δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν κλειστό ματς στο κλειστό της Πυλαίας. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, όμως, έκανε ένα από τα πιο μεστά παιχνίδια της και στις δύο πλευρές του γηπέδου και από την αρχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης (93-68).


Η διαφορά έφτασε το +30 (66-36 στο 24’), οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγάλη ενέργεια στην άμυνα (11 κλεψίματα και 5 κοψίματα), είχαν εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση και σούταραν με υψηλό ποσοστό (87% βολές, 58% δίποντα και 43% τρίποντα με 15 εύστοχα) και ο Γιανίκ Φράνκε είχε την τιμητική με 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα (9/14 σουτ) σε μόλις 23 λεπτά συμμετοχής.


Απαλλαγμένος από το βάρος της ευρωπαϊκής συμμετοχής, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει πλέον μπροστά του δύο ματς (με Ιωνικό εκτός και Κολοσσό εντός), που πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε πριν την διακοπή, έτσι ώστε τον Μάρτιο να είναι έτοιμος για την τελική αντεπίθεση με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των playoffs.
Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν μπόρεσε να «κεφαλαιοποιήσει» το άκρως θετικό πρόσημο που είχε σε όλη την διάρκεια του Γενάρη και έκλεισε τον μήνα με απογοητευτική εικόνα (36,6% εντός πεδιάς) σε ένα ματς, που βάσει απόδοσης στα προηγούμενα παιχνίδια, θεωρητικά μπορούσε να κυνηγήσει.


Τελικά πέρασε και δεν ακούμπησε από την Θεσσαλονίκη με μοναδική όαση τις καλές εντυπώσεις που άφησε ο Σιρίλ Λανγκεβάιν (18π. & 7ρ.).


Επιτέλους ένας ψηλός ρε παιδιά!


Η επιστροφή της Καρδίτσας (2-12) στην μάχη της παραμονής αλλά και στις νίκες, μετά από 3,5 μήνες και 11 σερί ήττες, ήταν σίγουρα από τα γεγονότα της αγωνιστικής.
Πλέον οι Θεσσαλοί, που δεν νίκησαν (80-65) απλά τον Απόλλωνα (3-11), αλλά υπερκάλυψαν και το -6 του πρώτου αγώνα, ισοβαθμούν με το Λαύριο το οποίο υποδέχονται στις 25 Μαρτίου και περιμένουν τον Ιωνικό στις 8 Απρίλη, κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την επίτευξη της σωτηρίας.


Το σημαντικότερο απ’ όλα, όμως, είναι ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος έχει πλέον στην διάθεσή του έναν κανονικό ψηλό, που με το καλησπέρα έδειξε ότι μπορεί να γεμίσει την ρακέτα και να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της.


Ο λόγος για τον μπαρουτοκαπνισμένο Σον Έβανς (13π., 7ρ., 2ασ. & 2κλ.) με την 4ετή θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα σε Προμηθέα (2017), Λαύριο (2017 και 2020-2021) και Ήφαιστο Λήμνου (2018-2020), ο οποίος μπήκε αμέσως στο «πετσί του ρόλου» και μάλιστα «έσπρωξε» τον Γκάμπροσβεκ (13π., 1ρ., 1κλ. & 1κοψ. με 5/8 σουτ σε 13’) και τον Γκιουζέλη (9π., 8ρ. & 2ασ.), που είχαν απόδοση-κλειδί.


Οι τρεις προαναφερθέντες μαζί με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ (17π. & 3ασ.) που προσέφερε σιγουριά στο σκοράρισμα, ήταν οι πυλώνες της σπουδαίας – από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης – νίκη των νεοφώτιστων στην προσπάθεια που κάνουν να αποτρέψουν την επιστροφή στην Α2 Κατηγορία.


Η ομάδα του Νίκου Βετούλα (Φιλιππάκος 17π. & 10ρ. με 3/3 τριπ.) που έφτασε τις 6 διαδοχικές ήττες, προβληματίζει έντονα με την έλλειψη ποιότητας στην επίθεση, μετά την αποχώρηση του Τέιλορ (μ.ο. 15,7π. & 5,8ρ. με 93,3% βολ., 54,5% διπ. & 51,6% τριπ.). Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία παιχνίδια (6 ήττες), δεν έχει σκοράρει πάνω από 71 πόντους!


Ο Βερτζ είναι καλός παίκτης, αλλά δεν φτάνει, ο Καράμπελας είναι σε ντεφορμάρισμα αλλά τουλάχιστον δημιουργεί, ο Ντέιβις έχει να σκοράρει διψήφιο νούμερο από... πέρυσι (στις 3/12 με τον Κολοσσό) και η επιθετική ενίσχυση δείχνει μονόδρομος για να κρατηθούν οι Πατρινοί στην Α1 Κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!