Άντριους: Το “σαμποτάζ”, η παρεξήγηση και το tweet που... κατέβηκε

Άντριους: Το “σαμποτάζ”, η παρεξήγηση και το tweet που... κατέβηκε

Άντριους: Το “σαμποτάζ”, η παρεξήγηση και το tweet που... κατέβηκε

bet365

Μέσω παρεξήγησης ήρθε η αντίδραση του Άντριου Άντριους για τα λεγόμενα του Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού το Μέσο στο οποίο απάντησε ο Αμερικανός γκαρντ χρησιμοποιούσε τη λέξη “σαμποτάζ” σε ένα tweet που στην πορεία διεγράφη.

Η υπόθεση του Άντριου Άντριους και η θέση ξένου που καταλαμβάνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στην Basket League παρότι ο ίδιος δεν αγωνίζεται συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως «δεν έχει υπογράψει το χαρτί για να βγει από το ρόστερ του πρωταθλήματος». Τα λόγια αυτά χρησιμοποιήθηκαν από το basketnews.com με την ιστοσελίδα να προβαίνει και στην ανάρτηση σχετικού tweet το οποίο μιλούσε για “σαμποτάζ”. Τί σαμποτάζ; Την άρνηση του Άντριους να παραχωρήσει τη θέση του στον Μάριους Γκριγκόνις (που έχει αντικατασταθεί με τον ερχομό του Ντουέιν Μπέικον).

Αυτή η συνθήκη οδήγησε τον Άντριους στον να… απαντήσει μέσω του δικού του λογαριασμού γράφοντας πως «είναι πραγματικά αστείο». Το tweet προφανώς δεν ανταποκρινόταν στα λεγόμενα του Ράντονιτς για τα όσα έχει αποφασίσει ο παίκτης του και κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα για… ανακρίβεια!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα