Λίβανος: «Μας πήρε και εμάς η φόρα από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις»

Γιώργος Κούβαρης
Λίβανος: «Μας πήρε και εμάς η φόρα από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ζάλγκιρις»

bet365

Ο Γιάννης Λίβανος δεν είχε να πει πολλά για την ήττα του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ και μεταξύ άλλων συνέδεσε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ως μια συνέχεια από το τελευταίο ματς της Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας είπε χαρακτηριστικά: «Τα συγχαρητήριά μου στον Παναθηναϊκό. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί για περίπου πέντε λεπτά όπως επίσης και στο τέλος καθώς μετά τις πολλές αλλαγές καταφέραμε και μειώσαμε τη διαφορά. Και ας πούμε ότι μας έμεινε ένα γλυκό τελείωμα. Εμείς ήμασταν από αρκετά έως και πολύ άστοχοι. Έξω από τα ποσοστά μας. Όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος τόσο από κοντά όσο και από μακριά» και συνέχισε:

«Λίγο με τη ζώνη καταφέραμε να τους μπερδέψουμε αν και πάλι μπόρεσαν να ανοίξουν την διαφορά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο σωματείο. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Ζάλγκιρις και πήρε και εμάς η φόρα σήμερα. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι στην Euroleague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα