Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις...100άρες στην Basket League (vids)

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις...100άρες στην Basket League (vids)

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις...100άρες στην Basket League (vids)
Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μοιράζει... 100άρες στην Basket League κάνοντας την επιστροφή του εκκωφαντική!

O Ολυμπιακός στα πρώτα δείγματα γραφής που παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα κατά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, μπορεί να χαρακτηριστεί καταιγιστικός. Πέραν του ότι στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην Basket League, αγνοεί τη λέξη «ήττα», οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν σταματούν να σκοράρουν, αν ο πίνακας του σκορ δεν δείξει... 100!

Στην πρεμιέρα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έμεινε σε «λογικά» πλαίσια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο η συνέχεια είχε μόνο έναν πρωταγωνιστή, με το τελικό σκορ στο 103-78 να «φωνάζει» για την επιστροφή των «ερυθρολεύκων».

Η επόμενη αναμέτρηση τον βρήκε απέναντι στον φιναλίστ της περσινής σεζόν. Αγωνιζόμενος στο Λαύριο, ο Ολυμπιακός δεν άφησε το... γκάζι, στερώντας από το σύνολο του Σερέλη, την ευκαιρία να διεκδικήσουν το οτιδήποτε από αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα; Το παιχνίδι έληξε στο 108-72 υπέρ των Πειραιωτών δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για την πρώτη... διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Παρά την κούραση που έφεραν τα διπλά ευρωπαϊκά παιχνίδια, το σύνολο του Μπαρτζώκα δεν πτοήθηκε και με ένα τρομερό κρεσέντο από τα 6,75, «παρέσυρε» και τον Προμηθέα στο βροντερό πέρασμά του, διευρύνοντας τις... 100άρες με ένα νέο 108-75.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα