Περιστέρι: «Χτίζεται» με δοκιμασμένα υλικά! (vids)

Περιστέρι: «Χτίζεται» με δοκιμασμένα υλικά! (vids)

Περιστέρι: «Χτίζεται» με δοκιμασμένα υλικά! (vids)

bet365

Το Περιστέρι έχει «κλειδώσει» τις πέντε από τις έξι επιλογές που μπορεί να πραγματοποιήσει στις θέσεις ξένων για τη σεζόν 2021-22 κι άπαντες απ' όσους έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, διαθέτουν αρκετά πρόσφατη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θέλει να εμφανιστεί πιο δυνατή κι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, καθώς και να εισέλθει στους ομίλους του Basketball Champions League. Γι' αυτό κι ο έμπειρος τεχνικός έχει προχωρήσει σε επιλογές παικτών που δεν αποτελούν... στοιχήματα, αντιθέτως είναι μονάδες οι οποίες έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν την διαφορά στο επίπεδο της Basket League και γνωρίζουν πλέον καλά τα... κατατόπια.

Ο Ίαν Μίλερ, που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Περιστέρι προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρεια με σκορ και δημιουργία, έπαιξε πέρσι στον Προμηθέα Πάτρας. Από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 άνηκε στο σύνολο του Μάκη Γιατρά, πραγματοποιώντας 12 εμφανίσεις στην Basket League, ενώ πανηγύρισε και το Σούπερ Καπ.

Από την άλλη, ο 25χρονος σέντερ Τσαντ Μπράουν, που έγινε κι αυτός κάτοικος Περιστερίου με κάθε επισημότητα, επιστρέφει στην Basket League, στην οποία είχε βρεθεί για λογαριασμό του Μεσολογγίου από την έναρξη της περσινής χρονιάς και μέχρι τον Ιανουάριο (πήρε μεταγραφή στην γερμανική Γκίσεν), αφήνοντας σε γενικές γραμμές πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο 27χρονος Τζος Χάγκινς (1.85μ.) που αναμένεται να καλύψει την θέση «1», έπαιξε πέρσι για κάτι λιγότερο από 4 μήνες στον Ηρακλή. Στους «κυανόλευκους» έκανε 9 εμφανίσεις (13.7 πόντοι & 4.6 ασίστ) κι έδειξε άκρως θετικά στοιχεία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, ο Γιανίκ Μορέιρα δεν είναι καινούργιο πρόσωπο στα δυτικά προάστια, αφού είχε περάσει με επιτυχία από το Περιστέρι, τη σεζόν 2019-20. Η επιστροφή του στην ομάδα ισχυροποιεί σημαντικά την frontline, με έναν ποιοτικό παίκτη που έχει θητεύσει και σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και θεωρείται πλέον εξαιρετικός γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την πεντάδα ξένων συμπληρώνει ο Τεράν Πέτεγουεϊ που βρισκόταν στην ομάδα και πέρσι, ικανοποίησε με την απόδοση του κι ανανέωσε το συμβόλαιο του. Ο έμπειρος σκόρερ προετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν επί ελληνικού εδάφους, αφού πέραν του Περιστερίου, είχε περάσει κι από τον «δικέφαλο του βορρά», στο δεύτερο μισό της περιόδου 2017-18.

Εάν ολοκληρωθεί εν τέλει η μεταγραφή του Έρικ ΜακΚρι, θα πρόκειται για τον μοναδικό από τους έξι ξένους του φετινού συνόλου του Σωτήρη Μανωλόπουλου που δεν θα έχει στο βιογραφικό του παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Basket League.

Όλα αυτά τη στιγμή που το Περιστέρι έχει... φροντίσει να διατηρήσει παράλληλα το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του, τόσο με την ανανέωση του Χρήστου Σαλούστρου, όσο και με τις προσθήκες των Κατσίβελη και Μωραϊτη από την ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα