Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Ίαν Μίλερ! (pic & vid)

Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Ίαν Μίλερ! (pic & vid)

Περιστέρι: Ανακοίνωσε τον Ίαν Μίλερ! (pic & vid)

bet365

Την απόκτηση του Ίαν Μίλερ ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα των δυτικών προαστίων, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή της γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ίαν Μίλερ επιστρέφει στη χώρα μας - έπειτα από μια ολιγόμηνη διακοπή - καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Περιστέρι για τη σεζόν 2021-22. Προετοιμάζεται πλέον για την δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα, μετά την περσινή περιπέτεια του με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο 30χρονος σκόρερ, ύψους 1.90 μέτρων, θα ενισχύσει το σύνολο του κόουτς Σωτήρη Μανωλόπουλου που φιλοδοξεί να βρεθεί στους ομίλους της Regular Season του Basketball Champions League, μέσω της διαδικασίας των προκριματικών αγώνων.

Πέρσι στην Basket League ο έμπειρος γκαρντ μέτρησε 12.1 πόντους (33% τρίποντο), 2.8 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ σε 12 εμφανίσεις με τα χρώματα του Προμηθέα, ενώ στο EuroCup κατέγραψε 15.6 πόντους (36% τρίποντο), 3 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ σε 10 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε πως ο Μίλερ πανηγύρισε τον τίτλο του ελληνικού Σούπερ Καπ τον περασμένο Σεπτέμβρη στο κλειστό του Περιστερίου. Είχε αποχωρήσει από τους Πατρινούς τον περασμένο Φλεβάρη, συνεχίζοντας τότε την καριέρα του στην Γαλλία για λογαριασμό της Σολέ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα