Περιστέρι: Μωραΐτης διετίας! (pic & vid)

Περιστέρι: Μωραΐτης διετίας! (pic & vid)

Περιστέρι: Μωραΐτης διετίας! (pic & vid)

bet365

Ενίσχυση στην περιφέρεια για το Περιστέρι, με τον σύλλογο από τα δυτικά προάστια να αποκτά τον Δημήτρη Μωραΐτη, που είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, με διετές συμβόλαιο.

Παίκτης του Περιστερίου θα είναι για την επόμενη διετία ο Δημήτρης Μωραΐτης! Ο 22χρονος γκαρντ αποχώρησε από την ΑΕΚ έπειτα από έξι χρόνια στο ΟΑΚΑ, αλλά θα παραμείνει εν τέλει κάτοικος λεκανοπεδίου και θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του παλιού τεχνικού του στους «κιτρινόμαυρους», Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο νεαρός άσος, που είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των μικρών Εθνικών Ομάδων, αγωνίστηκε πέρσι σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας κατά μέσο όρο 3.8 πόντους και 1.9 ασίστ ανά περίπου 14 λεπτά δράσης. Στο Basketball Champions League εμφανίστηκε σε 8 αναμετρήσεις καταγράφοντας 5.9 πόντους και 2.1 ασίστ ανά 18 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του Συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια (2021-2023). Ο 22χρονος γκαρντ θα ενισχύσει τους «κυανοκίτρινους» στην περιφέρεια στις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τοBasketball Champions League.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Μωραΐτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω συμβόλαιο σ’ ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως είναι το Περιστέρι. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω μια διάκριση με το Περιστέρι είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα