Στους κορυφαίους της Euroleague ο Πρίντεζης! (pics & vids)

Στους κορυφαίους της Euroleague ο Πρίντεζης! (pics & vids)
Η Euroleague απένειμε τα βραβεία της, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αναδεικνύεται στην καλύτερη πεντάδα. Πολυτιμότερος παίκτης ο Γιουλ.

Τους παίκτες που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν βράβευσε η Euroelague!

Ανάμεσα στους διακριθέντες, ο Γιώργος Πρίντεζης, που αναδείχθηκε στην πρώτη καλύτερη πεντάδα, μαζί με τους Σέρχιο Γιουλ, Νάντο Ντε Κολό, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Έκπε Γιούντο.

Ο Άνταμ Χάνγκα της Μπασκόνια τιμήθηκε με τον τίτλο του «Καλύτερου Αμυντικού», ο Λούκα Ντόντσιτς ψηφίστηκε πανηγυρικά «Rising Star», ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ παρέλαβε για δεύτερη φορά το βραβείο του καλύτερου σκόρερ «Alphonso Ford Trophy».

Φυσικά ξεχώρισαν οι «μαγικές» εμφανίσεις του Σέρχιο Γιουλ που τον... έχρισαν MVP της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«The most spectacular play» (η πιο θεαματική φάση): Άντονι Ράντολφ - Ρεάλ Μαδρίτης, για την τάπα στον Τζο Ντόρσεϊ με την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρχιο Γιουλ παρέλαβε το βραβείο του.

«Rising Star»: Λούκα Ντόντσιτς - Ρεάλ Μαδρίτης, Παρέλαβε το βραβείο του από τον Θοδωρή Παπαλουκά.

«Best Defender»: Άνταμ Χάνγκα - Μπασκόνια. Ο γκαρντ των Βάσκων είπε μέσω βίντεο: «Ευχαριστώ την Euroleague και τους προπονητές που με ψήφισαν. Είναι μεγάλη μου τιμή. Εύχομαι καλή επιστυχία σε όλες τις ομάδες του Final 4. Ας νικήσει ο καλύτερος».

«Best Scorer - Alphonso Ford Award»: Κιθ Λάνγκφορντ - Ούνικς Καζάν

All Euroleague First Team (Καλύτερη Πεντάδα - με σειρά εμφάνισης): Νάντο Ντε Κολό, Σέρχιο Γιουλ, Γιώργος Πρίντεζης, Μπόγκντα Μπογκντάνοβιτς, Έκπε Γιούντο

MVP της regular season: Σέρχιο Γιουλ - Ρεάλ Μαδρίτης

Δείτε ξανά την απονομή