Σεμέδο: Ο Πορτογάλος είναι σκληρό «καρύδι»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σεμέδο: Ο Πορτογάλος είναι σκληρό «καρύδι»! (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος διεθνής μπακ τραυματίστηκε με τον Βόλο και θα μείνει έξι εβδομάδες εκτός αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που περνάει δύσκολα με τέτοια κατάσταση στον Ολυμπιακό, όπως καταγράφει το G-Weekend.

Για έναν άνθρωπο όπως ο Ρούμπεν Σεμέδο που έχει περάσει σοβαρές προσωπικές δυσκολίες άλλου τύπου και μακριά από τα γήπεδο ένας τραυματισμός - που προφανώς και είναι μία δύσκολη κατάσταση για έναν παίκτη όπως αυτός ο ο τραυματισμός που είχε ο ίδιος στο ματς με τον Βόλο - δεν είναι... τίποτα. Μπερδευτήκατε;

Να το εξηγήσουμε λοιπόν. Στο παρελθόν ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού εξαιτίας κυρίως ενός ξάδερφου του είχε εμπλακεί σε παραβατικές πράξεις και βρέθηκε ένα διάστημα στη φυλακή. Ένα διάστημα που άλλαξε τη ζωή του. Ένα διάστημα που όπως είχε πει ο ίδιος στο στο Canal 11 όταν βγήκε έξω «είπα 'ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'»!

Για να σας εξηγήσουμε το πως ένιωθε τότε ο Σεμέδο που από αυτές τις εξωαγωνιστικές του... περιπέτειες πήγε να καταστρέψει την καριέρα του όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και γενικότερα αρκεί να δούμε μαζί το είχε πει τότε.

Για την επίσκεψη της κόρης του όταν ήταν στην φυλακή: «Ήρθε η κόρη μου να δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει».

Για το πώς ένιωσε ο ίδιος: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ότι χειρότερο...»

Τέλος για την ημέρα που του είπαν ότι αποφυλακίζεται: «Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε 'Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις'. Σε εκείνες τις 2 ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους. Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα στον εαυτό μου 'ξύπνα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία'! 'Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης'. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά». Αυτή η αποφυλάκιση για τον Σεμέδο ήταν ένα γερό... καμπανάκι. Ένα... καμπανάκι που σαν να του έλεγε ότι έχει τη δυνατότητα να τα φτιάξει όλα από την αρχή. Και αυτό έκανε.

Το χειρουργείο στον Ολυμπιακό και η επιστροφή σε χρόνο - ρεκόρ

Οι τραυματισμοί είναι και αυτοί δυστυχώς μέρος του ποδοσφαίρου. Για τον Σεμέδο δεν είναι η πρώτη φορά που έχει χτυπήσει σοβαρά. Τον Αύγουστο του 2019 είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Κράσνονταρ και είχε κάνει πετυχημένη χειρουργική επέμβαση «αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος» από τον γιατρό του συλλόγου, Χρήστο Θέο. Η εκτίμηση τότε ήταν πως θα έλλειπε για περίπου 3 με 4 εβδομάδες. Ο Πορτογάλος δεδομένα πέρασε δύσκολα και τότε. Όμως είναι γερό... σκαρί. Χαμογέλασε δίπλα στον γιατρό της ομάδας μετά την επέμβασή του και στη συνέχεια έβαλε... μπρος για να γυρίσει στα γήπεδα.

Ο 26χρονος διεθνής στόπερ είχε παίξει στις 27 Αυγούστου του 2019 με τη Κράσνονταρ και επέστρεψε για να παίξει ξανά στο 2-2 με την Τότεναμ εντός στις 18 Σεπτεμβρίου στο Champions League και μετά με τον Παναθηναϊκό στις 22 Σεπτεμβρίου στο 1-1. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα διάστημα που δεν ήταν ούτε ένας μήνας. Νωρίτερα δηλαδή απ' ότι τον περίμεναν και σαν χρόνος - ρεκόρ. Γενικά ο Ρούμπεν είναι αυτό που λέμε σκληρό... καρύδι. Και εντός και εκτός γηπέδων. Και ενδεχομένως να διαψεύσει (ξανά) και την εκτίμηση για το διάστημα έξι εβδομάδων που είναι να μείνει έξω μετά τον τραυματισμό του στον Βόλο.

 

Τελευταία Νέα