Καπίνο: Η άνοδος και η πτώση του Νο1! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Καπίνο: Η άνοδος και η πτώση του Νο1! (vids)

bet365

Bρέθηκε στο Λιμάνι ως... λάφυρο από τον Παναθηναϊκό! Στου... δρόμου τα μισά παρουσιάστηκε ως αντί-Ρομπέρτο και γκολκίπερ της επόμενης 10ετίας. Η ωμή πραγματικότητα είναι διαφορετική. Το Weekend καταγράφει το (με πάταγο) φινάλε του Στέφανου Καπίνο απ' τον Ολυμπιακό!

Προφανώς και κανένας ποδοσφαιριστής δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία για όλη του την καριέρα. Ο Στέφανος Καπίνο όμως δεν είναι απλώς ένας ακόμα παίκτης. Ποτέ δεν ήταν... Και μόνο που είναι ένας κίπερ που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό για να βρεθεί το 2015 στον Ολυμπιακό αυτό τον καθιστά μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίπτωση.

Οι μεν ακόμα του... χρεώνουν το πως βρέθηκε από την Μάιντς στο Λιμάνι και τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Παναθηναϊκό και τους πανηγυρισμούς του και πόσο όλα αυτά άλλαξαν. Οι δε στον Ολυμπιακό του απέδωσαν προς το τέλος και ειδικά από την ΑΕΚ και μετά την αγωνιστική του πτώση και το γεγονός ότι έδειχνε διαρκή επιθυμία να παίζει και βασικός δίχως να είναι στο επίπεδο που βρισκόταν πιο παλιά αλλά και στο αγωνιστικό status που απαιτούσε ο σύλλογος. Το Gazzetta Weekend επιχειρεί να ξετυλίξει το... κουβάρι μίας ξεχωριστής ποδοσφαιρικής ιστορίας και ενός ταλαντούχου και χαρισματικού παιδιού που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με την ετικέτα της αγωνιστικής αποτυχίας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ... ΚΟΚΚΙΝΟ BACKGROUND ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ήταν 18 Μαρτίου του 1994 όταν ο Στέφανος Καπίνο γεννιόταν στη Νίκαια. Και ήταν Ιούνης του 2007 όταν στα 13 του χρόνια έπαιρνε την απόφαση να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Παιανία και τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Στέφανος ήταν μεγαλωμένος στον Πειραιά από μετανάστες γονείς από την Αλβανία και από μία οικογένεια με έντονα «ερυθρόλευκα» αισθήματα. Παρόλα αυτά και παρότι έως τότε είχε παίξει στον Αετό Κορυδαλλού επέλεξε τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο ΑΓΡΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Είναι γεγονός πως από τότε ο Ολυμπιακός τον είχε ξεχωρίσει και μάλιστα είχε δοκιμαστεί και στον Ρέντη. Ωστόσο το story λέει πως ο Αετός Κορυδαλλού δεν συναίνεσε επειδή δεν πήρε από τον Ολυμπιακό ποδοσφαιρικό υλικό ή κάποιο οικονομικό αντίτιμο. Ένας βασικός λόγος όμως ήταν ο προπονητής κίπερ της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού τότε. Ο Παναγιώτης Αγριόγιαννης πίεσε πολύ για την απόκτησή του και έπεισε τους γονείς του Καπίνο να πουν το ναι. Ο ύψους 1.96 μέτρων σήμερα Στέφανος Καπίνο είχε φτάσει από τότε σε μεγάλο ύψος καθώς ήταν 1.85 μέτρα. Το deal έκλεισε στις 17.000 ευρώ.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο ίδιος ο Καπίνο είχε αιτιολογήσει το γιατί είχε προτιμήσει τότε τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στο περιοδικό People το 2014 είχε πει ανάμεσα στα άλλα για την απόφασή του: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από 8 ετών. Δεν είχα περιθώριο για να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Υπήρχε μόνο το ποδόσφαιρο. Ήταν το όνειρό μου. Δεν πήγα στην Ακαδημία απλά για αθλητισμό, αλλά για να γίνω επαγγελματίας. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Ποτέ δεν είχα πίεση για να είμαι καλός στο σχολείο. Στα 12 μου, με πήρε ο Παναθηναϊκός και έμενα εσώκλειστος στην Παιανία. Τότε έπρεπε να επιλέξω αν θα πάω στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Σαφώς και ήταν μια επιλογή που κλήθηκα να κάνω σε παιδική ηλικία, αλλά ακολούθησα το ένστικτό μου.

Ήμουν βέβαια Παναθηναϊκός και έπαιξε και αυτό ρόλο. Πήγα στην ομάδα που αγαπούσα. Είχα δει, επίσης, πως εκεί γινόταν καλύτερη δουλειά. Ήξερα ότι, αν δουλέψω και είμαι συγκεντρωμένος, θα πάω μπροστά. Δεν σκέφτομαι ότι έχω χάσει τα πιο ωραία μου χρόνια. Ίσα ίσα. Ήμασταν είκοσι παιδιά στην Παιανία, σαν κατασκήνωση όλο το χρόνο. Ήμουν με τους φίλους μου όλη μέρα και παίζαμε ποδόσφαιρο.

Τι άλλο να ζητούσα; Τους γονείς μου τους έβλεπα κάθε Σαββατοκύριακο. Στα 16 μου, ανέβηκα στην πρώτη ομάδα και γύρισα στο σπίτι μου στον Πειραιά. Με πηγαινοέφερναν οι γονείς μου κάθε μέρα. Με καμαρώνουν και νιώθουν πως οι κόποι τους για μένα έπιασαν τόπο. Δεν είμαι από οικογένεια με πολλά χρήματα. Η μαμά μου ασχολιόταν με οικιακά κι έκανε κάποιες part time δουλειές και ο μπαμπάς μου ήταν ηλεκτρολόγος. Τώρα δεν δουλεύουν. Δεν το θέλω εγώ.

Σήμερα συντηρώ τρία σπίτια με το μισθό μου. Ο αδελφός μου είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, δουλεύει, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Περιμένει και παιδί. Θα γίνω θείος! Μου φαίνεται πολύ περίεργο που σε λίγο καιρό θα έχω ανιψιά. Αυτή είναι η γυναίκα που θα με τρελάνει. Θέλω κι εγώ να κάνω μια σωστή και δεμένη οικογένεια. Όταν παντρευτώ, θέλω να είμαι 100% εκεί και να μπορώ να ζω άνετα. Ιδανικά, επιθυμώ να συνεχίσω στο χώρο του ποδοσφαίρου ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής. Αυτήν την στιγμή ζω καλά αλλά δεν ξοδεύω αλόγιστα χρήματα. Στόχος μου ήταν να είμαι ανεξάρτητος και να βγάλω τους γονείς μου από την δουλειά». Στην ίδια συνέντευξη θα πει ότι θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό για να παίξει μπάλα όταν θα ήταν έτοιμος και με πρόθεση να μείνει εκεί.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

Ήταν καλοκαίρι του 2009 όταν ο Χενκ Τεν Κάτε εντυπωσιασμένος από τα μεγάλα προσόντα του Καπίνο θα τον έπαιρνε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Το καλοκαίρι του 2010, ο Στέφανος Καπίνο ακολούθησε πάλι ένα μέρος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας και μετά την παραχώρηση του Ντάνιελ Φερνάντες στον Πανσερραϊκό έγινε τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, πίσω από τους Τζόρβα και Καρνέζη. Στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την σεζόν 2010-11 έκανε ντεμπούτο στην 18άδα της πρώτης ομάδας και ενώ καλά καλά δεν ήταν 17 ετών! Ο Καπίνο θα γινόταν ο νεαρότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του Παναθηναϊκού που έπαιξε στο πρωτάθλημα. Ήταν ο νεότερος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, σε ηλικία 17 ετών, 6 μηνών και 19 ημερών, ξεπερνώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη που έγινε βασικός σε ηλικία 18 ετών, 9 μηνών και 11 ημερών.

ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Στον Παναθηναϊκό και την πρώτη ομάδα ο Καπίνο θα κατέγραφε 48 συμμετοχές. Κάνοντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμπιστεύτηκε τον Καπίνο για τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στις 19/ 11 / 2011. Σε εκείνο το ντέρμπι έκανε εκπληκτική εμφάνιση και μεταξύ άλλων πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Φουστέρ στα τελευταία λεπτά του αγώνα (σ.σ. άλλαξε κατεύθυνση σώματος για να αποκρούσει) κρατώντας όρθια την ομάδα του. Στις 15 Νοεμβρίου 2011 έγραψε ξανά ιστορία, όντας ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην Εθνική στα μεταπολεμικά χρόνια, στο φιλικό με την Ρουμανία, ξεπερνώντας τον Θωμά Μαύρο. Το 2014 θα έκανε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση επί Γιάννη Αναστασίου σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ήταν το ματς όπου στις 2 Μαρτίου του 2014 ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0. Σε ένα ματς όπου είχε καταρρεύσει ο Μάικλ Ολαϊτάν που ευτυχώς μετά ξεπέρασε το πρόβλημά του. Στον Καπίνο τότε είχαν χρεωθεί οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, το πως είχε πανηγυρίσει το χαμένο πέναλτι του Τσόρι και ότι ακόμα είχε δείξει το τριφύλλι στην φανέλα του.

Στην διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το 2016 ο Στέφανος Καπίνο είχε δώσει τις απαντήσεις του λέγοντας σχετικά: «Εάν την δείτε αυτήν την φωτογραφία, έχω πανηγυρίσει σε όλα τα γήπεδα έτσι και είναι μάλιστα και προς τον πάγκο. Δεν χρειάζεται τώρα να λέμε πολλά. Αυτή η φωτογραφία παρεξηγήθηκε και θα παρεξηγιόταν έτσι κι αλλιώς. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Είμαι στον Ολυμπιακό και θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνω πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν με έχουν στο μυαλό τους με τον καλύτερο τρόπο, αλλά εντάξει είναι φυσιολογικό. Και εγώ στη θέση τους αν δεν έπαιζα μπάλα έτσι μπορεί να σκεφτόμουν. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα».

Συμπλήρωνε σχετικά με το ότι είχε τεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού πως «μικρός υποστήριζα τον Ολυμπιακό. Έχω μεγαλώσει στη Νίκαια. Δεν είναι ψέματα αυτά. Τα ξέρουν όλοι αυτά. Όταν μεγαλώνεις, όμως και φεύγεις από τη Νίκαια και είσαι από 12 χρονών σε μια ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση στον Παναθηναϊκό, κακά τα ψέματα όσο να 'ναι δεν γίνεται να μην δεθείς με την ομάδα που είσαι. Δεν σημαίνει ότι σβήνεις το παρελθόν σου, αλλά θέλεις να νικάει η ομάδα που βρίσκεσαι.

Το ότι μπήκα μέσα στο Καραϊσκάκη να παίξω ως αντίπαλος δεν ήταν εύκολο. Μέσα στην ένταση μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι και πιο μικρός δεν τα σκέφτεσαι αυτά που κάνεις και πάνω στην ένταση μπορεί να ξεφύγεις και να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις να τα κάνεις γιατί δεν τα έχεις κάνει ποτέ και δεν έχεις προκαλέσει σε κανένα γήπεδο. Συμβαίνουν κάποια πράγματα. Είναι δύσκολο το να παίζεις κόντρα σε μία ομάδα την οποία υποστήριζες, αλλά όταν είσαι σε ένα ντέρμπι δεν γίνεται να μην θες να κερδίσεις». Ο Καπίνο με τον Παναθηναϊκό θα πάρει ένα Κύπελλο: αυτό της σεζόν του '13-'14.

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΝΤΣ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ... ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!

Ο Καπίνο θα επέλεγε τον δρόμο του εξωτερικού την σεζόν '14-'15. Θα έκλεινε στην γερμανική Μάιντς, όμως εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε. Είχε πάντως μεριμνήσει να μην υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του για να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα εφόσον το ήθελε.

Στις 15 Ιουλίου του 2015 ο Καπίνο θα έκλεινε και θα ανακοινωνόταν από τον Ολυμπιακό που τον ήθελε χρόνια πριν και πήρε έτσι το... αίμα του πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό του. Μία άτυπη ρεβάνς εάν θέλετε. Ο Καπίνο τότε θα έκλεινε με ένα πολύ καλό συμβόλαιο με μία μεταγραφή από την Μάιντς στα 2 εκατ. ευρώ και τους Πειραιώτες να λένε πως βρήκαν τον μελλοντικό βασικό τερματοφύλακά τους. Εκείνον που θα διαδεχόταν τον Ρομπέρτο. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο διεθνής τερματοφύλακας θα πει τότε: «Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο σύλλογος όλους τους στόχους του».

ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΞΑΝΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει και σε καμία περίπτωση το ταλέντο του. Ο Καπίνο έμελλε να έχει 48 συμμετοχές και στον Ολυμπιακό αλλά και να ξεχωρίσει πάλι σε ντέρμπι. Την πρώτη του σεζόν το '15-'16 θα βγάλει 11 συμμετοχές.

Την αμέσως επόμενη χρονιά και με τον Ρομπέρτο πια... φευγάτο θα είχε 25 παρουσίες. Παρότι έβγαλε τραυματισμούς φτάνει η στιγμή που θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Στο ντέρμπι της 19ης Μαρτίου του 2017 ο Ολυμπιακός θα χάσει με 1-0 αλλά ο Καπίνο θα κάνει πάλι τρομερό ματς σε ντέρμπι! Φαίνεται πως το είχαν και οι συγκυρίες εκτός από το ταλέντο του.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Ο Καπίνο ολοκληρώνει την παρουσία του και την πορεία του στον Ολυμπιακό με 12 παιχνίδια φέτος. Από το κακό και πολύ δύσκολο βράδυ της πρεμιέρας στο Champions League με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το 2-3 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που αποτέλεσε και επί της ουσίας το... τέλος για τον Καπίνο.

Τότε που του χρεώθηκαν τα γκολ της ΑΕΚ για την ανατροπή της και το 3-2 και ακόμα και θέμα συμπεριφοράς μετά την ήττα. Επίσης νοοτροπίας και στάσης απέναντι στην ομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν τότε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν δυσαρεστημένοι και με την απόδοση του Στέφανου Καπίνο και ήταν πιθανός ο διεθνής γκολκίπερ να έμενε off από το επόμενο ματς (σ.σ. τότε με την Γιουβέντους στο Τορίνο) αλλά και να πήγαινε για προπονήσεις στην Κ-20. Ο Καπίνο τελικώς δεν πήγε με τους Νέους και κυρίως λόγω Λεμονή επανήλθε ξανά κανονικά στην πρώτη ομάδα. Ωστόσο μέχρις ότου ξαναμπεί σε ρυθμούς της πρώτης ομάδας φαινόταν πως μπορεί να έφευγε τον Γενάρη. Ίσως αυτό να φαινόταν ακόμα και όταν γύρισε. Μάλιστα εξαιτίας της δυσαρέσκειας που υπήρχε στο πρόσωπό του αποδεσμεύτηκε και ο Αλέκος Ράντος. Η έλευση του Παναγιώτη Αγριογιάννη στον Ρέντη ως γυμναστή κίπερ, που ήξερε καλά τον Στέφανο και φυσικά τον είχε αναδείξει από τον Παναθηναϊκό δεν στάθηκε αρκετή για να τον κρατήσει.

Ο Καπίνο θα έπαιζε ξανά στο Κύπελλο με τελευταίο ματς εκείνο με τον Κισσαμικό για να ενημερώσει ο Ολυμπιακός παραμονές του αγώνα με την Γιουβέντους στο Φάληρο ότι δεν συνεχίζει στον σύλλογο για αγωνιστικούς λόγους. Έτσι φαίνεται πως κλείνει ο κύκλος του Καπίνο στο Λιμάνι. Ενός παίκτη που δεδομένα έκανε και πολύ καλά ματς με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας (σ.σ. των οποίων φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού), όμως η φετινή του εικόνα σίγουρα δεν ήταν η ανάλογη και το τέλος του ήρθε με... κρότο. Με πολύ ηχηρό τρόπο. Ένα φινάλε με την ετικέτα της αγωνιστικής αποτυχίας στην ομάδα. Ο ίδιος ο διεθνής κίπερ πάντως δείχνει να θεωρεί ότι από αγωνιστικής πλευράς αδικήθηκε ακόμα και από τα media και ότι έγινε και με κάποιο τρόπο και ο εύκολος στόχος. Ο Ολυμπιακός κυρίως του χρεώνει ότι αντί να παρουσιάζει αγωνιστική βελτίωση έβγαλε ξεκάθαρη πτώση και δεν δούλεψε όπως έπρεπε για να είναι ξανά ο μόνιμος Νο1 της ομάδας κάτω από τα γκολπόστ. Ως απολογισμό τίτλων ο Καπίνο έχει το πρωτάθλημα του 2016 και αυτό του 2017.

ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ

Λένε πως οι δύσκολες στιγμές δείχνουν και τον ψυχισμό ενός ανθρώπου. Ξέχωρα από τις όποιες αντιπαλότητες και τα όσα αποδίδονται στον Καπίνο ο ίδιος στην καριέρα του είχε δύο πολύ δύσκολες εξωαγωνιστικά στιγμές. Η πρώτη; 9 Νοεμβρίου του 2013, Θεσσαλονίκη, στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη είναι σε εξέλιξη. Στο 55ο λεπτό, ο Νίκος Μαρινάκης πέφτει στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί της ομάδας τρέχουν προς το μέρος του, ενώ μπαίνει ασθενοφόρο μέσα στο γήπεδο για να πάρει τον παίκτη. Όλοι παγώνουν. Η κάμερα κάνει κοντινό στο πρόσωπο του Στέφανου που έχει δακρύσει, ενώ περιμένει τις εξελίξεις. «Νόμιζα ότι ο Νίκος πέθανε. Τρόμαξα από τις αντιδράσεις εκείνων που ήταν κοντά. 'Πήγε κι ήρθε' το παιδί. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις ένα τόσο κοντινό σου πρόσωπο σ’ αυτή την κατάσταση. Με τον Νίκο ήμασταν μαζί από παιδιά, από τις ακαδημίες. Φοβήθηκα γιατί δεν κουνιόταν. Τρομάξαμε πολύ. Μετά έμαθα ότι είναι καλά και ηρέμησα», θα περιγράψει σε συνέντευξή του στο People.

Δεύτερο πολύ δύσκολο συμβάν. 23 Ιουνίου του 2017. Στον Ολυμπιακό τρόμαξαν για καλά για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος λίγα λεπτά πριν το τέλος του φιλικού με τη Βάτενς στην Αυστρία δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συγκλονισμένος εκείνες τις στιγμές ο Καπίνο... λυγίζει για τα καλά. Ο Παναγιώτης αποδεικνύεται μεγάλος μαχητής και χάρις και στην παρέμβαση του γιατρού Χρήστου Θέου επανέρχεται.

Ο Στέφανος θα γράψει στο Instagram του μετά το συμβάν: «kapinostefanos: Πρώτο στάδιο τέλος... Συνεχίζουμε για τον στόχο με τον @panosretsos να έρχεται ακόμα πιο δυνατός. Μετά την μεταγραφή του Ρέτσου στην Λεβερκούζεν θα ποστάρει τα εξής: «kapinostefanos: Ότι και να πούμε για σένα είναι λίγο αδερφέ...συνέχισε να κανείς τα όνειρα σου πραγματικότητα και ξέρουμε όλοι ότι θα είσαι διπλα μας και εμείς διπλα σου καλή συνέχεια αν και αυτό είναι σίγουρο για σένα...». Προφανώς βέβαια στις δύσκολες στιγμές του μπαίνουν και οι τραυματισμοί που είχε και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

 

Τελευταία Νέα