Το... status με Καπίνο στον Ολυμπιακό

Το... status με Καπίνο στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Το... status με Καπίνο στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Καπίνο παραμένει σε καθεστώς δυσμένειας στον Ολυμπιακό και προς το παρόν δεν θα προπονείται ούτε με την πρώτη αλλά ούτε και με δεύτερη ομάδα. Η υπόθεσή του συνδέεται και με αποχώρηση Ράντου.

Ο διεθνής κίπερ από το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τέθηκε σε status... τιμωρίας στην ομάδα. Προς το παρόν όλα δείχνουν ανοιχτά για το μέλλον του Στέφανου Καπίνο.

Τέθηκε off από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική του Champions League, αλλά είναι αμφίβολο αν θα προπονείται και με την Κ20 όπως από την πρώτη στιγμή... διέρρευσε. Ισως να μην γίνει ούτε αυτό. Από κει και πέρα ο πειραϊκός σύλλογος θα πορευθεί με τον Προτό ως πρώτο κίπερ και πίσω του, τους Χουτεσιώτη και Σκαφίδα. Το θέμα Καπίνο συνδέεται και με την απόφαση για την αποδέσμευση του Ράντου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα