Ξεκαθαρίζει άμεσα για Καπίνο

Ξεκαθαρίζει άμεσα για Καπίνο

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει άμεσα για Καπίνο

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο κάνει προπονήσεις στον Ρέντη, αλλά όχι με τους μικρούς. Tις προσεχείς ημέρες θα κριθεί το μέλλον του στον Ολυμπιακό!

Ο διεθνής κίπερ από το βράδυ της Κυριακής, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τέθηκε σε status... τιμωρίας στην ομάδα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και ενώ είχατε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr για τα περί δυσαρέσκειας στο πρόσωπό του.

Προς το παρόν όλα δείχνουν ανοιχτά για το μέλλον του Στέφανου Καπίνο. Δεν προπονείται με την Κ-20, όπως επίσης σας είχαμε τονίσει. Κάνει προς το παρόν προπονήσεις στον Ρέντη και περιμένει την τελική απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός τις προσεχείς ημέρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση και για αγωνιστικούς αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους, δηλαδή για σειρά θεμάτων που λειτούργησε συσσωρευτικά σε βάρος του. Αυτήν την στιγμή δεν αποκλείεται ακόμα και αποχώρησή του τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα