Στροφή 180 μοιρών από ΕΟΠΕ, στόχος να τελειώσει η Volley League Γυναικών

Στροφή 180 μοιρών από ΕΟΠΕ, στόχος να τελειώσει η Volley League Γυναικών

bet365

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε το τελευταίο διήμερο σχετικά με το τέλος της Volley League Γυναικών, η ΕΟΠΕ σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της συνέχισης του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή που στο gazzetta.gr γράψαμε για την απόφαση της ΕΟΠΕ να διακοπούν τα πρωταθλήματα και τους τίτλους να παίρνουν οι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (στην volley league Γυναικών το έπαιρνε ο Ολυμπιακός) και να μην πέφτει καμία, υπήρξε θύελλα αντιδράσεων. Αρχικά ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την Ομοσπονδία το βίντεο με την τηλεδιάσκεψη, ο ΠΑΟΚ έβγαλε σχετική θέση, στην συνέχεια ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με τον «δικέφαλο του βορρά» να απαντάει.

Μετά τον μεγάλο αυτό θόρυβο και την γκρίνια εκατέρωθεν, στην ΕΟΠΕ σκέφτονται σοβαρά να κάνουν στροφή 180 μοιρών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου, από την στιγμή που ξαναλέμε έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, υπάρξει σκέψη να αρθεί η αρχική απόφαση μόνο όμως για την Volley League Γυναικών.

Όταν λέμε να αρθεί, σε απλά ελληνικά η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να μπορέσει να βγει πρωταθλητής στα γήπεδα. Βέβαια αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς δεν ξέρουμε αν λόγω κορονοϊού υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το σίγουρο είναι πως μέχρι την Παρασκευή η Ομοσπονδία θα έχει συναντήσεις με όλους του αρμόδιους φορείς (υγειονομικούς και όχι μόνο), προκειμένου να λάβει την οριστική απόφαση.

Στόχος πλέον είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα, με τα playoffs να είναι πιο μαζεμένα και ως παιχνίδια, αλλά και ως μέρες. Να μην έχουμε δηλαδή πρωταθλητή στις 3 νίκες, αλλά στις 2 και τα ματς να γίνονται κάθε τρεις μέρες. Βέβαια ξαναλέμε πως αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα μπορούν να γίνονται κανονικά προπονήσεις και από πότε. Μέχρι την Παρασκευή πάντως θα ξέρουμε, ενώ αν τελικά λόγω κορονοϊού δεν μπορέσει να τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε την απόφαση για την τύχη του θα πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, όπου και πάλι να είμαστε έτοιμοι να περιμένουμε νέα περίοδο γκρίνιας και ανακοινώσεων.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα