ΠΑΟΚ για Volley League Γυναικών: «Διακοπή πρωταθλημάτων χωρίς τίτλους»

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ για Volley League Γυναικών: «Διακοπή πρωταθλημάτων χωρίς τίτλους»

bet365

Θέση για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών πήρε και ο ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να αναφέρουν πως θέλουν να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και να θεωρηθούν ως μη γενόμενες οι διοργανώσεις.

Μετά την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για οριστικό τέλος των διοργανώσεων, το gazzetta.gr έκανε ρεπορτάζ αναφορικά με το τι θα γίνει με τους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι οι πρώτοι σε κάθε κατηγορία να πάρουν τους τίτλους και τις ανόδους, ενώ δεν θα πέσει κανένας, εκτός περιπτώσεων που δεν έχουν ήδη καμία ελπίδα, όπως η Ηλιούπολη στην Volley League Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στην συγκεκριμένη απόφαση, με ανθρώπους του να μας μιλάνε λέγοντας πως έχουν ήδη ζητήσει την κασέτα της τηλεδιάσκεψης. Εκτός από τους «πράσινους» αντέδρασε και ο ΠΑΟΚ, που επίσης ήταν η ομάδα που είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί την διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα στον «δικέφαλο του βορρά» τόνιζαν πως: «Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης "χάρτινων" πρωταθλητών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ NEWS FEED