Άμεση αντίδραση από τον Παναθηναϊκό ζήτησε την κασέτα της τηλεδιάσκεψης από ΕΟΠΕ

Άμεση αντίδραση από τον Παναθηναϊκό ζήτησε την κασέτα της τηλεδιάσκεψης από ΕΟΠΕ

bet365

Αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα το θέμα με το ποιος θα είναι πρωταθλητής στην Volley League Γυναικών είναι στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να τονίζουν στο gazzetta.gr πως ζήτησαν την κασέτα της τηλεδιάσκεψης.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με χθεσινό ρεπορτάζ το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση της ΕΟΠΕ αναφορικά με την τύχη των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν λόγω κορονοϊού. Η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει τους τίτλους να τους πάρουν οι ομάδες που ήταν στην κορυφή ως την ημέρα της διακοπής και να μην πέσει κανείς, εκτός από περιπτώσεις όπως η Ηλιούπολη που δεν έχει την παραμικρή ελπίδα σωτηρίας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που αντέδρασε άμεσα και ήδη έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία ζητώντας την κασέτα της τηλεδιάσκεψης που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο και εκπροσώπους των ομάδων του πρωταθλήματος.

Μιλώντας με ανθρώπους του «τριφυλλιού» για το θέμα αυτό μας ανέφεραν: «Έχουμε στείλει επιστολή στην ΕΟΠΕ να μας δώσει την κασέτα με την τηλεδιάσκεψη όπως ορίζει ο νόμος. Θα το πάμε στα άκρα. Η Ομοσπονδία όταν μας έστειλε σχετικό mail μας είχε αναφέρει: “Σας καλούμε σε τηλεδιάσκεψη για να γίνει ενημέρωση και να συζητηθούν θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα”».

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα: «Πρέπει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ να ρωτήσει τις ομάδες και να πάει στο ΔΣ και να πει ποιες ομάδες ψήφισαν τι. Όπως ο Καραμπέτσος περιμένει τις ομάδες τι θα κάνουν στην ΕΣΑΠ, πρέπει να τις ρωτήσει και στην Volley League Γυναικών επίσημα να ψηφίσουν και να θέσει την ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο που είναι αρμόδιο να αποφασίσει».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα