Τίτλος στον Ολυμπιακό και στους πρώτους της βαθμολογίας, κανείς υποβιβασμός από ΕΟΠΕ

Τίτλος στον Ολυμπιακό και στους πρώτους της βαθμολογίας, κανείς υποβιβασμός από ΕΟΠΕ

bet365

Οι πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα παίρνουν τους τίτλους και τις ανόδους στα πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ, ενώ δεν πέφτει κανείς, εκτός ομάδων που ήδη έχουν υποβιβαστεί, όπως η Ηλιούπολη στην Volley League Γυναικών.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το τέλος των πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες χωρίς να αναφέρει το μέλλει γενέσθαι με τους τίτλους και τους υποβιβασμούς. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες όταν και θα γίνουν γνωστές οι προκηρύξεις των επόμενων πρωταθλημάτων. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως μετά την ανακοίνωσή υπήρξαν ερωτήματα αναφορικά με τις ομάδες που θα κατακτήσουν τους τίτλους σε όλες τις κατηγορίες, αλλά φυσικά και αυτές που θα πέσουν. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Καραμπέτσο και έχει το ρεπορτάζ.

Στην Volley League Γυναικών, το πιο σημαντικό θα λέγαμε πρωτάθλημα της ΕΟΠΕ, τον τίτλο όπως είχαν αποφασίσει σε τηλεδιάσκεψη οι ομάδες με πλειοψηφία θα τον κατακτήσει ο Ολυμπιακός. Είχε γίνει σχετική ψηφοφορία όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν πει πως θέλουν να υπάρχει παύλα, ο Άρης αρχικά είχε πει ότι θεωρεί πως να μπει παύλα είναι το σωστό...αλλά αν η ΕΟΠΕ πει κάτι διαφορετικό θα το σεβαστούν αρκεί να είναι κάθετο και οι υπόλοιπες εκτός Ηλυσιακού που δεν ήταν στην τηλεδιάσκεψη, είχαν πει πως να βγει κανονικά πρωταθλητής ο πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Όσον αφορά τον υποβιβασμό, η απόφαση είναι να μην πέσει κανείς σε κανένα πρωτάθλημα, εκτός αν έχει και τυπικά υποβιβαστεί, όπως στην προκειμένη περίπτωση η Ηλιούπολη.

Αυτό θα γίνει και σε όλα τα πρωταθλήματα μέχρι και την Β' Εθνική. Όσες ομάδες είναι στην κορυφή παίρνουν τους τίτλους και τις ανόδους, ενώ δεν θα υποβιβαστεί καμία, εκτός αν έχει ήδη πέσει και τυπικά, όπως η Ηλιούπολη στην Volley League Γυναικών. Αυτό θα οριστικοποιηθεί και τυπικά όταν γίνουν γνωστές οι προκηρύξεις των επόμενων πρωταθλημάτων.

Λίγες πιθανότητες για Κύπελλο αλλά θα τις εξαντλήσουν

Όσον αφορά το Κύπελλο οι πιθανότητες για να διεξαχθούν τα final-4 είναι ελάχιστες, ωστόσο στην ΕΟΠΕ είναι έτοιμοι να τις εξαντλήσουν. Γιαυτό άλλωστε στην ανακοίνωση δεν υπήρξε αναφορά στην οριστική διακοπή των συγκεκριμένων διοργανώσεων. Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσουν να διεξαχθούν τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, αν και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα