Ριμπάκινα: «Είχε πολλή ενέργεια η Σάκκαρη, νιώθω κουρασμένη»

Newsroom
gettyimages_rybakina_miami_open24
Στην σωματική κόπωση, που της προκλήθηκε μετά το απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, στάθηκε η Έλενα Ριμπάκινα τονίζοντας πως η Ελληνίδα παίκτρια είχε περισσότερη ενέργεια από αυτή.

Η Έλενα Ριμπάκινα ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στον προημιτελικό του Miami Open κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, σε έναν αγώνα διάρκεια 2 ωρών και 48 λεπτών, με την Καζάκα να δηλώνει κουρασμένη στις δηλώσεις της.

Η Νο.4 του κόσμου φάνηκε ξεκάθαρα εξαντλημένη, μετά το τέλος του προημιτελικού με την Σάκκαρη, με την ίδια μάλιστα να περνάει ένα σύντομο court interview απαντώντας μόλις σε μία ερώτηση. Η ίδια μετέπειτα έκανε δηλώσεις για τον αγώνα με την Ελληνίδα τενίστρια μιλώνταςε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Έλενα Ριμπάκινα:

«Είμαι τόσο κουρασμένη, αλλά πολύ χαρούμενη για τη νίκη μου και την πρόκριση στα ημιτελικά. Ήταν μία σκληρή... μάχη και τώρα πρέπει να επανέλθω. Η Σάκκαρη είχε πολλή ενέργεια. Σέρβιρε καλύτερα στο τρίτο σετ, αλλά πήγαινα πόντο - πόντο.

Για το πρόβλημα στον αστράγαλο

«Μετά τον αγώνα με την Κις, ένιωσα μια μικρή ενόχληση στον αστράγαλο. Προσπαθώ όσο γίνεται να ξεπερνάω τους μυϊκούς πόνους και να εμφανίζομαι σε κάθε ματς όλο και καλύτερα».

Σημειώνεται πως η Έλενα Ριμπάκινα θ' αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης την Βικτόρια Αζαρένκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Frey/TPN
 

WTA Τελευταία Νέα