Παπαμιχαήλ: Η Κασάτκινα αντίπαλός της στον 2ο γύρο του Τόκιο

Δημήτρης Οικονόμου
H Ντάρια Κασάτκινα
Η Ντάρια Κασάτκινα επικράτησε της Μάρτα Κόστιουκ με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 6-3) και θα αντιμετωπίσει τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον 2ο γύρο του τουρνουά στο Τόκιο (WTA 500).

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Χοσόγκι, για τον 1ο γύρο του τουρνουά στο 500άρι τουρνουά του Τόκιο και έμαθε την αντίπαλό της. Η Ντάρια Κασάτκινα επικράτησε της Μάρτα Κόστιουκ με ανατροπή 2-1 (3-6, 6-4, 6-3) και θα βρεθεί απέναντι στην Ελληνίδα.

Η Ρωσίδα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με αρκετά προβλήματα στο σερβίς, έχοντας 8 διπλά λάθη, όμως παρόλα αυτά ξεπέρασε το κακό της πρώτο σετ για να επανέλθει και να πάρει την πρόκριση. Σε ένα... ρόλερκόστερ από break, με εννέα στο σύνολο του δευτέρου σετ, η Κασάτκινα μπορεί να μην το έκλεισε όταν σέρβιρε στο 5-3 αλλά το έκανε στο αμέσως επόμενο game, ενώ στο decider επέστρεψε τόσο από το 1-2 όσο και από το 2-3, βρισκόμενη πίσω με break.

Ένα ακόμα «χτύπημα» στο όγδοο game του 3ου σετ έκανε τελικά τη διαφορά για να το κλείσει με 6-3, έχοντας 8/10 κερδισμένα break points. Μάλιστα απέναντι στην Παπαμιχαήλ η Κασάτκινα μετράει μία ήττα στη μοναδική τους αναμέτρηση το μακρινό 2014, σε τουρνουά της ITF στην Αίγυπτο. Η Παπαμιχαήλ τότε είχε επικρατήσει με 6-2, 6-3 της Ρωσίδας, που πλέον βρίσκεται στο Νο13 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα