Κι επίσημα στο Νο6 η Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
H Μαρία Σάκκαρη σε φόρχαντ στη Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη από σήμερα είναι στο Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, έχοντας κερδίσει τρεις θέσεις μετά τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα.

Η… επιβεβαίωση ήρθε σήμερα (25/9) για την άνοδο τριών θέσεων της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα και από το Νο9 ανέβηκε στο Νο6 της λίστας, με 4.360 βαθμούς.

Την Τρίτη θα βρίσκεται στο Τόκιο όπου Τετάρτη ή Πέμπτη θα πρέπει να ξεκινήσει τους αγώνες της στο 500αρι τουρνουά εκεί. Ακόμη κι αν το κατακτήσει, δεν θα μπει στο Top5, καθώς η πρώτη 5αδα είναι πολύ μακριά (καμία ανακατάταξη στις πρώτες θέσεις αυτή την εβδομάδα), ωστόσο, τζετ λαγκ… επιτρέποντος, η Σάκκαρη θέλει να πάει μακριά και σε αυτό το τουρνουά, ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στο WTA Finals.

Δύο θέσεις, στο Νο8, υποχώρησε η Βοντρούσοβα και μία, στο Νο9, η Μούχοβα, ενώ στο Νο10 ανέβηκε η Καρολίν Γκαρσία, αφήνοντας εκτός 10αδας την Κρεϊτσίκοβα.

Στο Νο220 ειναι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στο Νο243 η Γραμματικοπούλου, στο Νο284 η Σακελλαρίδη, στο Νο325 η Ματούλα, στο Νο472 η Παύλου και στο Νο514 η Λάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα