H ώρα του ημιτελικού της Σάκκαρη και το κανάλι μετάδοσης

Κώστας Ευθυμιάδης
H Mαρία Σάκκαρη υποδέχεται
Δεύτερος ημιτελικός θα είναι αυτός της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίν Γκαρσία στην Γουαδαλαχάρα.

Η Γουαδαλαχάρα έχει αποδειχθεί γουρλίδικη για την Μαρία Σάκκαρη, αφού σε τρεις παρουσίες στη πόλη, έχει παίξει έναν τελικό και αύριο θα παίξει τον δεύτερο ημιτελικό της.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία σε έναν σπουδαίο ημιτελικό, ο οποίος έτσι όπως εξελίχθηκε το τουρνουά, θα βγάλει και το φαβορί για τον τελικό.

Σάκκαρη και Γκαρσία έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν τέσσερις φορές, με την Γαλλίδα να μετράει τρεις νίκες, αλλά την Μαρία να την έχει κερδίσει στο τελευταίο τους παιχνίδι, το οποίο έγινε φέτος στη Ντόχα, με 6-2, 6-7, 7-6.

Πέρυσι η Γκαρσία την κέρδισε στο WTA Finals και στο Σινσινάτι, καθώς και το 2017 στη Γουχάν.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 03:00 από το NovaSports 6, ενώ και ο πρώτος ημιτελικός που θα γίνει στις 01:00 μεταξύ των Αμερικανίδων Σοφία Κένιν και Καρολάιν Ντολχάιντ, θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα