Σάκκαρη: «Δεν είμαι ικανοποιημένη από το πώς έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση»

Newsroom
H Μαρία Σάκκαρη σε φάση στο χώμα
Δυσαρεστημένη με την εμφάνισή της κόντρα στην Ρεμπέκα Μασάροβα παρά τη νίκη ήταν η Μαρία Σάκκαρη.

Παρά τη νίκη της με 2-1 σετ και την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Madrid Open, η Μαρία Σάκκαρη δεν έμεινε ικανοποιημένη από τον τρόπο που αγωνίστηκε και τόνισε ότι οφείλει να βελτιωθεί ενόψει της συνέχεια του τουρνούα. Η Ελληνίδα τενίστρια με ανατροπή στα σετ πήρε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/4) το παιχνίδι κόντρα στην Ρεμπέκα Μασαρόβα, 3-6, 6-3, 6-3, κι εξασφάλισε την παρουσία της στις 16 καλύτερες του Mutua Madrid Open.

Η 27χρονη που θα παίξει για την πρόκριση στα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα, έκανε την αυτοκριτική της και στάθηκε στις αλλαγές που πρέπει να κάνει αν θέλει να συνεχίσει στο τουρνουά.

«Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τον τρόπο που έπαιξα, ήταν καθαρά επιβίωση. Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω στο ματς, όμως πρέπει να βελτιώσω το παιχνίδι μου για τα επόμενο παιχνίδι.Δεν θα είναι αρκετό ότι έκανα σήμερα για να κερδίσω στα επόμενα παιχνίδια. Αύριο στην προπόνηση θα δουλέψω πάνω σε αυτό, και θα προσπαθήσω να ανακτήσω το παιχνίδι μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σχετικά με την προσεχή της αντίπαλο τόνισε: «Είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο. Παίζει στην έδρα της και παίζει πολύ καλά, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Έχει κίνητρο και αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις σε τουρνουά στη χώρα σου. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι όλο και πιο δύσκολα, οπότε περιμένω έναν σκληρό αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα