Σάκκαρη: «Θα παίξω και στο διπλό για να συνηθίσω το γρασίδι»

Newsroom
Σάκκαρη: «Θα παίξω και στο διπλό για να συνηθίσω το γρασίδι»
Ευχαριστημένη από τη νίκη της στην πρεμιέρα του Νότιγχαμ η Μαρία Σάκκαρη η οποία όμως θέλει να δώσει κι άλλα ματς για να βρει ρυθμό στην συγκεκριμένη επιφάνεια.

Το πρώτο εμπόδιο, αυτό της Οσόριο, ξεπεράστηκε από την Μαρία Σάκκαρη που άρχισε ιδανικά την σεζόν στο γρασίδι.

Πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Νότιγχαμ, ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη απολύτως τα πατήματά της. Γι’ αυτό και αύριο θα μπει και στη μάχη του διπλού, ώστε να βρει ρυθμό στην επιφάνεια.

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ήταν ο πρώτος αγώνας στη σεζόν του γρασιδιού για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου. Το γρασίδι είναι μια επιφάνεια στην οποία πρέπει να συνηθίσεις, πρέπει να περάσεις πολύ χρόνο στο γήπεδο, είτε παίζοντας αγώνες είτε στην προπόνηση, γι' αυτό παίζω και στα διπλά εδώ. Προσπαθώ να βελτιώσω την απόδοσή μου» ανέφερε στις δηλώσεις της μετά το τέλος του ματς με την Οσόριο η Σάκκαρη που αύριο θα παίξει μαζί με την Ντόνα Βέκιτς στο διπλό, έχοντας αντιπάλους της Στόζουρ και Τσαν.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα