Μετά τα μεσάνυχτα το κρίσιμο ματς της Σάκκαρη με την Ριμπάκινα

Κώστας Ευθυμιάδης
H Μαρία Σάκκαρη περιμένει να υποδεχτεί σερβίς αντιπάλου
Μετά τα μεσάνυχτα θα ξεκινήσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Ελενα Ριμπάκινα, όπου η ηττημένη θα μείνει εκτός ημιτελικών στο WTA Finals.

Μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 00:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Ελενα Ριμπάκινα, για την 2η αγωνιστική του ομίλου Bacalar στο WTA Finals.

Ενα must win ματς και για τις δύο μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τις Σαμπαλένκα και Πεγκούλα αντίστοιχα.

Η Σάκκαρη είχε ένα καταστροφικό παιχνίδι στην πρεμιέρα και θα πάει… όλα για όλα στο αποψινό, όπως και η Ριμπάκινα εξάλλου, καθώς η ηττημένη θα τεθεί από τώρα εκτός ημιτελικών και η 3η αγωνιστική δεν θα έχει αντίκρισμα γι’ αυτήν.

H Σάκκαρη και η Ριμπάκινα έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν το 2020, με την τενίστρια από το Καζακστάν να κερδίζει στην Αγία Πετρούπολη με 3-6, 7-5, 6-1, ενώ το 2022 η Σάκκαρη ήταν αυτή που επικράτησε στο Indian Wells (έφτασε μετά ως τον τελικό), με 7-5, 6-4.

Πριν από αυτό το ματς, στις 23:00 ώρα Ελλάδος, Σαμπαλένκα και Πεγκούλα θα μονομαχήσουν, με την νικήτρια να ετοιμάζεται για τα ημιτελικά…

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • 21:30 Κρεϊτσίκοβα / Σινιάκοβα - Ζβονάρεβα / Ζίγκεμουντ
  • 23:00 Σαμπαλένκα - Πεγκούλα
  • 00:30 Ριμπάκινα - Σάκκαρη
  • 02:00 Χάντερ /Μέρτενς - Πέρεζ / Μελιχάρ
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα