WTA Finals 2021: Η Μπαντόσα "απειλεί" και την Σάκκαρη

Newsroom
WTA Finals 2021: Η Μπαντόσα "απειλεί" και την Σάκκαρη
H Πάολα Μπαντόσα με τους βαθμούς της νίκης από το Indian Wells ανέβηκε στο Νο8 του Race για το WTA Finals και "απειλεί" τις Μουγκουρούθα, Σάκκαρη, Σβιόντεκ.

Ούτε ένας μήνας δεν απέμεινε για το WTA Finals (10-17/10) της Γουαδαλαχάρα και η "μάχη" για τις 4 θέσεις που έχουν απομείνει έχει "φουντώσει".

Οι Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα και Πλίσκοβα είναι ήδη στο ... Μεξικό με την πρώτη να μην είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχει στους αγώνες.

Απομένουν 4 θέσεις. Στο Νο5 με 3226 βαθμούς είναι η Ίγκα Σβιόντεκ η οποία αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγώνες. Ακολουθεί η Μαρία Σάκκαρη (3157) η οποία εάν αποκλείσει την Άνα Καλίνσκαγια θα είναι στο Νο5 και εάν πάει και στα ημιτελικά ίσως τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση.

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα έχει 3.150 βαθμούς ενώ με την κούπα στο Indian Wells η Πάολα Μπαντόσα έκανε άλμα και είναι στο Νο8 της κούρσας με 3.112.

Η Ισπανίδα "απειλεί" και την Σάκκαρη και τις άλλες δυο αλλά αυτή την εβδομάδα δεν έχει αγώνες και είναι στο χέρι της Ελληνίδας από την Μόσχα να ... πετάξει στο Μεξικό.

@Photo credits: Twitter Indian Wells

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα