Τσιτσιπάς: «Δεν είχα φρέσκο σώμα, αλλά η αδρεναλίνη έκανε τη δουλειά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο Wimbledon
O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά μετά τη νίκη του επί του Λάσλο Τζέρε.

Χαμογελαστός, κυρίως επειδή απέφυγε αυτή τη φορά κακοκαιρίες και... πέντε σετ, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Και πως να μην είναι όταν ξεμπέρδεψε σε 3 σετ το ματς με τον Τζέρε και όσον αφορά το μονό τουλάχιστον, μετά από ένα 4ημερο σερί αγώνων, θα ξεκουραστεί λίγο.

«Ήταν η πρώτη φορά αυτή τη βδομάδα που ήταν πιο εύκολο για μένα. Μου φάνηκε σα να χρειαζόταν να χτίσω αψίδα για να καταφέρω να φτάσω εδώ, λόγω της βροχής έπαιξα τέσσερις ημέρες. Ένιωσα την αγάπη του κοινού, είναι ωραία να είμαι εδώ» είπε αρχικά.

«Το δεύτερο σετ ήταν πολύ σημαντικό. Αν δεν βρεις λύσεις τα πάντα αλλάζουν και είμαι περήφανος για την αντιδρασή μου. Ήταν πολύ δύσκολο, έκανα λάθη, άρχισε να αλλάζει το μομέντουμ, αλλά τα κατάφερα.» σχολίασε ο Τσιτσιπάς, που ρωτήθηκε για το αν σωματικά είναι εντάξει μετά από αυτό το πολύ δύσκολο 4ημερο.

«Δεν είναι φρέσκο το σώμα μου, χρειάστηκα να κάνω προσεκτικές κινήσεις, δεν ένιωθα μετά από κάποιο σημείο και με την αδρεναλίνη δεν ένιωσα ότι είχα παίξει και άλλα παιχνίδια» απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα