Σάκκαρη: Ψηφίστε μέχρι πού θα φτάσει στο Wimbledon (poll)

H Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη της στο Roland Garros επί της Σβιόντεκ
Ψηφίστε μέχρι πού πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει φέτος η Μαρία Σάκκαρη στα court του Λονδίνου, όπου κληρώθηκε στην ίδια πλευρά με την Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε τις πιθανές αντιπάλους της στο Wimbledon και το ταμπλό της έχει αρκετό ενδιαφέρον. Στον πρώτο γύρο παίζει με την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ , No35 στον κόσμο, την οποία έχει κερδίσει και τις δύο φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες (η μία στο US Open πριν δύο χρόνια, στον πρώτο γύρο).

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να πέσει πάνω στην σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία ωστόσο δεν θα είναι 100% έτοιμη, καθώς επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό και δεν έχει πολλές απαιτήσεις από αυτό το τουρνουά.

Ακολουθεί ένας βατός τρίτος γύρος λογικά με την Μάντισον Κις, ενώ τα δύσκολα αρχίζουν στην φάση των «16» όπου αντίπαλος θα είναι μία εκ των Κρεϊτσίκοβα ή Ποτάποβα.

Στα προημιτελικά αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, αναμένεται ματσάρα μεταξύ Σαμπαλένκα και Μούχοβα που είναι οι πιθανότερες αντίπαλες, ενώ στα ημιτελικά πιθανές αντίπαλες είναι η κάτοχος του τίτλου Ελενα Ριμπάκινα, η περσινή φιναλίστ Ονς Ζαμπέρ και οι Χαντάντ Μάια, Κβίτοβα, Πλίσκοβα και Οσταπένκο.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό και στον τελικό, πιθανότερη αντίπαλος είναι η Ιγκα Σβιόντεκ και σε δεύτερη φάση οι Γκοφ, Κασάτκινα, Βοντρούσοβα, Γκαρσία και Κουντερμέτοβα.

Ζόρια στο γρασίδι του Wimbledon για Τσιτσιπά-Σάκκαρη

Με βάση αυτή την εικόνα που πιστεύετε ότι μπορεί να σταματήσει η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη;

Loading...

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα