Η Σάκκαρη πρεμιέρα με Κόστιουκ και μετά περιμένει η... Μπαντόσα

H Μαρία Σάκκαρη στο γρασίδι
Ματς παγίδα στον πρώτο γύρο για την Σάκκαρη, με την Μπαντόσα πιθανή αντίπαλο στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Στο ίδιο τέταρτο με την Αρίνα Σαμπαλένκα κληρώθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon.

Η Ελληνίδα τενίστρια είναι το Νο8 στο ταμπλό και θα έχει πιθανή αντίπαλο στα προημιτελικά την Σαμπαλένκα, ενώ στα ημιτελικά μία εκ των Ριμπάκινα και Ζαμπέρ.

Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ σε ένα παιχνίδι με πολλούς κινδύνους, ενώ αν περάσει πιθανότερη αντίπαλος είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, η Πάουλα Μπαντόσα, η οποία αντιμετωπίζει την Αμερικανίδα Ρίσκε στην πρεμιέρα!

Στον τρίτο γύρο πιθανότερη αντίπαλος είναι η Κις ή η Γκόλουμπιτς που απέκλεισε την Παπαμιχαήλ στα προκριματικά, ενώ στην φάση των «16» η Κρεϊτσίκοβα ή η Ποτάποβα και στα προημιτελικά μία εκ των Σαμπαλένκα και Μούχοβα.

Στα ημιτελικά αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, θα παίξει με μία εκ των Ριμπάκινα, Ζαμπέρ, Κβίτοβα, ή Πλίσκοβα.

Ενδιαφέροντα ματς στον πρώτο γύρο: Τρεβιζάν -Τόρμο, Φρουχβίρτοβα- Μάρτιτς, Λινέτ- Τίχμαν, Βένους Γουίλιαμς - Σβιτολίνα, Γκοφ - Κένιν, Ζενγκ - Σινιάκοβα, Χανταντ - Πουτνίτσεβα, Κιρστέα - Μαρία.

Πιθανοί προημιτελικοί

  • Σβιόντεκ - Γκοφ
  • Πεγκούλα - Γκαρσία
  • Ριμπάκινα - Ζαμπέρ
  • Σάκκαρη- Σαμπαλένκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα