Κύργιος: Η απάντηση της γυναίκας που ζήτησε να αποβληθεί από τον τελικό του Wimbledon

Newsroom
Κύργιος: Η απάντηση της γυναίκας που ζήτησε να αποβληθεί από τον τελικό του Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος μετά το 2ο σετ του τελικού ζήτησε να αποβληθεί γυναίκα θεατής, με την 32χρονη Άνια Πάλους να δηλώνει υποστηρίκτρια του Αυστραλού.

Το απρόοπτο σε αγώνα του Νικ Κύργιος δεν θα μπορούσε να λείπει, ιδιαίτερα στον τελικό του Wimbledon. Mετά το 2ο σετ, ο Αυστραλός ζήτησε από τον διαιτητή να διώξει από το κεντρικό κορτ γυναίκα θεατή, υποστηρίζοντας πως του αποσπούσε την προσοχή και ήταν η αιτία που έχασε το σετ από τον Τζόκοβιτς.

«Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ» είπε στον διαιτητή ο Κύργιος.

Η γυναίκα ονομάζεται Άνια Πάλους, με την 32χρονη από την Πολωνία να δίνει τη δική της απάντηση στον Αυστραλό παίκτη.

«700 ποτά; Μόνο δύο ήπια, αλλά είχε πολλή ζέστη και μπορεί να με πείραξαν» είπε η γυναίκα. Η Πάλους τόνισε πως προσπάθησε να στηρίξει τον Κύργιος, ο οποίος «πάντα λέει πως οι θεατές είναι εναντίον του».

«Ήθελα απλά να τον ενθαρρύνω, να τον υποστηρίξω, ίσως το πήγα πολύ μακριά, όμως είχα μόνο καλές προθέσεις. Ήταν και η υψηλή θερμοκρασία, δεν είχα και καπέλο, λυπάμαι πολύ» τόνισε η Πάλους.

Αφού της δόθηκε νερό, οι διοργανωτές έπειτα από 20 λεπτά επέτρεψαν στη γυναίκα να επιστρέψει στο κεντρικό κορτ και να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού.


 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα