Wimbledon: To συγκινητικό «αντίο» του Ναδάλ

Newsroom
Wimbledon: To συγκινητικό «αντίο» του Ναδάλ
Ο Ραφαέλ Ναδάλ αφήνοντας τις εγκαταστάσεις του All England Tennis Club δεν ξέχασε να χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί με μέλη του και υπαλλήλους.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο Wimbledon. H θλάση επτά χιλιοστών στους κοιλιακούς οδήγησαν τον 36χρονο Ισπανό να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το τουρνουά, πριν από τον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιος.


«Δεν είχε νόημα να παίξω, δεν θα μπορούσα να κερδίσω δύο ματς. Δεν μπορώ να ρισκάρω και να μείνω έξω δύο με τρεις μήνες. Ακόμα κι αν προσπάθησα πολλές φορές σε όλη μου την καριέρα να συνεχίσω σε πολύ δύσκολες συνθήκες, είναι προφανές ότι αν συνέχιζα τώρα ο τραυματισμός θα γινόταν όλο και χειρότερος» δήλωσε ο Ναδάλ, την Πέμπτη (7/7), μιλώντας για την απόφασή του.

Την Παρασκευή (8/7) αναχώρησε από το Λονδίνο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για να αρχίσει την αποθεραπεία του, στοχεύοντας να είναι στο 1000άρι Masters του Μόντρεαλ στις 7 Αυγούστου και έπειτα στο US Open (29 Αυγούστου-11 Σεπτεμβρίου).

Σημασία έχει πώς έφυγε; Ο Ναδάλ πριν αφήσει τις εγκαταστάσεις του All England Tennis Club πέρασε αρκετή ώρα χαιρετώντας πολλά από τα μέλη του και υπαλλήλους που εργάζονται για τη διοργάνωση.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα