Ιβανίσεβιτς: «Πιστεύω θα κερδίσει το US Open ο Τζόκοβιτς»

Ιβανίσεβιτς: «Πιστεύω θα κερδίσει το US Open ο Τζόκοβιτς»
Ο νικητής του Wimbledon 2001 και μέλος του τεχνικού επιτελείου του "Νόλε", ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Σέρβου.

Στις 8 Ιουλίου 2001 ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς έγινε ο πρώτος τενίστας που δεν ήταν στο top-100 αλλά κατέκτησε το Wimbledon.

Είκοσι χρόνια μετά είναι στο τεχνικό επιτελείο του Νόβακ Τζόκοβιτς και πανηγυρίζει μαζί με τον Σέρβο το 20ο Grand Slam του.

Ο Κροάτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να κατακτήσει και τα 4 Grand Slam μέσα στο 2021 o "Νόλε": «Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να είναι πιθανό να γίνει τον 21ο αιώνα, αλλά είναι πιθανό.

Είμαστε Βαλκάνιοι και για τους Βαλκάνιους τα πάντα είναι πιθανά. Όταν κανείς δεν περιμένει τίποτα, δημιουργούμε τα πάντα. Εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει και το US Open. Αν το καταφέρει, η ιστορία έχει τελειώσει».

«Είναι ανίκητος αυτή τη στιγμή»

Εν συνεχεία σημείωσε: Είναι ανίκητος αυτή τη στιγμή. Είναι όπως στις ταινίες, πρέπει να τον σκοτώσεις 27 φορές και ακόμα σηκώνεται. Μ' αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να ξέρω.

Γίνεται κάθε φορά καλύτερος! Κάθε μέρα είναι καλύτερος. Είναι απίστευτος ανταγωνιστής. Ακόμα και όταν δεν παίζει το καλύτερό του τένις, κερδίζει. Όταν παίζει το καλύτερό του τένις, είναι απίθανο να τον κερδίσεις».

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα