Ο Χούρκατς απέκλεισε τον Μεντβέντεφ και παίζει με Φέντερερ (vids)

Στους "8" του Wimbledon προκρίθηκε για πρώτη φορά ο Χούμπερτ Χούρκατς.
Ο Πολωνός που κατέκτησε τον Μάρτιο το Miami Open απέκλεισε με 2-6, 7-6 (2), 3-6, 6-3, 6-3 το Νο2 κόσμου τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και θα παίξει την Τετάρτη στον προημιτελικό με τον Ρότζερ Φέντερερ.
Dropping into the #Wimbledon quarter-finals like...
— Wimbledon (@Wimbledon) July 6, 2021
@HubertHurkacz ic.twitter.com/aajVzwUK82
Ο Χούμπερτ Χούρκατς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-2, 6-7(2), 6-3, 3-4 το βράδυ της Δευτέρας όπου και διακόπηκε το παιχνίδι λόγω βροχής αλλά επέστρεψε και έκανε τη μεγάλη έκπληξη!
Με την γλώσσα των αριθμών
Ο Πολωνός είχε 47-25 winners και 38-33 αβίαστα λάθη.
Τα μπρέικ πόιντ ήταν 3/4 για τον Χούρκατς και 3/8 για τον Μεντβέντεφ. Οι πόντοι ήταν 145-150 για τον Ρώσο, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στους "8" στο Wimbledon.
Τα ζευγάρια των "8"
Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη στο ταμπλό των ανδρών.
Τα ζευγάρια είναι: Τζόκοβιτς-Φούτσοβιτς, Κατσάνοφ-Σαποβάλοφ, Μπερετίνι-Αλιασίμ, Φέντερερ-Χούρκατς.
Οι Φούτσοβιτς, Κατσάνοφ, Σαποβάλοφ, Μπερετίνι, Αλιασίμ και Χούρκατς θα είναι για πρώτη φορά σε προημιτελικό. Από το top-5 υπάρχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι στο Νο1 και γενικά από το top-10 οι Φέντερερ, Μπερετίνι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.