H ξαφνική δημοσιότητα προκάλεσε κρίση πανικού στην Ραντουκάνου

H ξαφνική δημοσιότητα προκάλεσε κρίση πανικού στην Ραντουκάνου
Το ξαφνικό «βάρος» ήταν μεγάλο για την Εμα Ραντουκάνου που αποχώρησε από το Wimbledon την ώρα που έγινε το πρόσωπο των Βρετανών.

Η ξαφνική «δόξα» που γνώρισε στο Wimbledon η Εμα Ραντουκάνου, εκτιμάται πως προκάλεσε κρίση πανικού στην 18χρονη που αποσύρθηκε στο παιχνίδι της με την Τομλγιάνοβιτς.

Η Ραντουκάνου, Νο338 στην παγκόσμια κατάταξη, έγινε το πρόσωπο των ημερών καθώς έφτασε μέχρι την φάση των «16» και από μία απλή μαθήτρια/τενίστρια, έγινε η ελπίδα των Βρετανών για επιτυχία στο grand slam.

Ολο αυτό το «βουνό» που βρέθηκε ξαφνικά να κουβαλά πάνω της, φαίνεται πως έπεσε βαρύ στην Ραντουκάνου η οποία αποσύρθηκε στο δεύτερο σετ, με επίσημη αιτία πως δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Η νεαρή τενίστρια, σύμφωνα με ΜΜΕ στην πατρίδα της πέρασε μια κρίση πανικού την ώρα που το παιχνίδι φαινόταν να χάνεται. Η σκηνή της αποχώρησής της προκάλεσε δυσφορία σε ορισμένους όπως ο Τζον ΜακΕνρο, λέγοντας πως δεν μπορεί να αντέξει την πίεση σε αυτό το επίπεδο στο Wimbledon.

Ο πατέρας της Ραντουκάνου, Ιαν, μίλησε για την αποχώρηση της κόρης του Telegraph, λέγοντας αρχικά πως είναι περήφανος «όπως και οι περισσότεροι Βρετανοί».
Όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή της, είπε πως ίσως «έφταιγε το επίπεδο του ανταγωνισμού»...

Κάτι που έφερε την δεύτερη ερώτηση: «Δεν ήταν προετοιμασμένη όταν ξεκίνησε να παίζει;». η απάντηση του πατέρας της: «Ποιος ξέρει…».

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα