Πρόστιμο 3.000 δολάρια στον Τσιτσιπά για coaching του Απόστολου

Πρόστιμο 3.000 δολάρια στον Τσιτσιπά για coaching του Απόστολου
O Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε πρόστιμο 3000 δολάρια γιατί στον αγώνα του 1ου γύρου του Wimbledon με τον Φράνσις Τιαφό ο προπονητής του Απόστολος έδινε οδηγίες.

Με 3000 δολάρια πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το Wimbledon.

Μπορεί να αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο από τον Φράνσις Τιαφό αλλά δέχτηκε πρόστιμο γιατί σ' αυτό τον αγώνα ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, έκανε coaching, που είναι δεν είναι αποδεκτό.

Ο Στέφανος θυμίζουμε συμμετείχε και στο διπλό με τον αδελφό του Πέτρο και αποκλείστηκαν και εκεί στον 1ο γύρο.

Πρόστιμο "έφαγε" και ο Νικ Κύργιος που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς για τα ...γαλλικά τους στους αγώνες. Θα κληθεί να πληρώσει 5.500 δολάρια.

Από την άλλη η Κριστίνα Μλαντένοβιτς τιμωρήθηκε με 7500 δολάρια γιατί κάποιος από το τιμ της "επιτέθηκε" σε μέλος του προσωπικού του Wimbledon.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

WIMBLEDON NEWS FEED