Δεν θα παίξει στο Wimbledon η Ναόμι Οσάκα

Δεν θα παίξει στο Wimbledon η Ναόμι Οσάκα
Μετά από τον Ράφα Ναδάλ και η Ναόμι Οσάκα (Νο2) απέσυρε τη συμμετοχή της από το Wimbledon που αρχίζει στις 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Βρετανία η Ναόμι Οσάκα δεν θα συμμετάσχει στο Wimbledon αλλά θα ξεκουραστεί για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται εκπρόσωπος της μετέφερε: «Χρειάζεται λίγο προσωπικό χρόνο ακόμα με τους φίλους και την οικογένειά της. Θα είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστεί μπροστά από τους συμπατριώτες της».

Η Ναόμι Οσάκα είναι στο Νο2 κόσμου και είναι κάτοχος 4 τίτλων Grand Slam.

Αποσύρθηκε από το Roland Garros μετά από τον 1ο γύρο αφού "έφαγε" πρόστιμο λόγω της άρνησης της συμμετάσχει στις συνεντεύξεις Τύπου στο Παρίσι.

Η Ιαπωνέζα επικαλέστηκε την ψυχική της υγεία αλλά τα Grand Slam την "απείλησαν" με αποκλεισμό! Βέβαια το Wimbledon την προσέγγισε για να την πείσει να συμμετάσχει στο τουρνουά αλλά δεν τα κατάφερε!

Θυμίζουμε ότι και ο Ράφα Ναδάλ απέσυρε την Πέμπτη την συμμετοχή του από το Wimbledon αλλά και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

WIMBLEDON NEWS FEED