Τσιτσιπάς για Μάρεϊ: «Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας»

Τσιτσιπάς για Μάρεϊ: «Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις δηλώσεις του Άντι Μάρεϊ, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για την καθυστέρησε του Έλληνα τενίστα, στον μεταξύ τους αγώνα.

Οι επισκέψεις του Στέφανου Τσιτσιπά στα αποδυτήρια και στην τουαλέτα κατά την διάρκεια των αγώνων του έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο Tour.

Ο Έλληνας τενίστας που επικράτησε με 3-2 σετ του Άντι Μάρεϊ, ζήτησε να πάει στα αποδυτήρια όπου έμεινε 8'! Γεγονός που έκανε έξαλλο τον Βρετανό ο οποίος τόνισε ότι έχασε το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς πάντως από την πλευρά του τόνισε ότι αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους κανόνες της ATP, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα έχει μια κατ' ιδίαν επικοινωνία Άντι Μάρεϊ για να λύσουν την παρεξήγηση.

«Αν χρειάζεται να μου πει κάτι, θα τα πούμε οι δυο μας για να μου δώσει να καταλάβω τι έκανα λάθος. Δεν νομίζω ότι πήγα ενάντια στους κανόνες. Έπαιξα σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Θα μιλήσουμε για να το ξεκαθαρίσουμε. Δεν ξέρω πως νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαστε εκεί έξω. Δεν είναι η δουλειά μου αυτό. Όσο παίζω με τους κανόνες και ακολουθώ αυτά που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Απολύτως τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

US OPEN Τελευταία Νέα