Μεντβέντεφ: «Ο Τζόκοβιτς θέλει να κερδίσει 45 Grand Slam»

Μεντβέντεφ: «Ο Τζόκοβιτς θέλει να κερδίσει 45 Grand Slam»
O Ντανίλ Μεντβέντεφ σημείωσε πως έχει υψηλούς στόχους στη Νέα Υόρκη και τόνισε πως θα παλέψει να σταματήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το 2019 θα φτάσει στον τελικό στο US Open αλλά ο Ράφα Ναδάλ με επική επιστροφή θα του πάρει τη... μπουκιά μέσα από το στόμα.

Το 2021 στο Australian Open ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό και έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη ως Νο2 κόσμου για να φτάσει πάλι στον τελικό.

«Οι προσδοκίες μου εδώ είναι πολύ υψηλές, επειδή θυμάμαι καλά το 2019 . Πριν από αυτό, το καλύτερό μου αποτέλεσμα σε Grand Slam ήταν ο 4ος γύρος στην Αυστραλία.

Θυμάμαι καλά πως ο στόχος μου ήταν απλά να περάσω στα προημιτελικά. Τώρα έχω δυο τελικούς Grand Slam και χρειάζομαι μια νίκη για να κάνω ένα καλύτερο αποτέλεσμα», είπε ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Είμαστε εδώ για να τον σταματήσουμε»

Βέβαια στον τελικό μπορεί να συναντήσει πάλι τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κυνηγά το 21ο Grand Slam και ο Ρώσος σημειώνει για τον Σέρβο: «Είναι απλά φανταστικός. Δεν έχω κάποια άλλη λέξη για να τον χαρακτηρίσω. Όταν βρέθηκε στο κορυφαίο επίπεδο, ο Ρότζερ και ο Ράφα ήταν ήδη εκεί.

Ως παιδί, όπως και ο περισσότερος κόσμος τότε, σκεφτόμουν πως ήταν ένας καλός παίκτης και πως ίσως να κέρδιζε και μερικά Slam, ποτέ όμως δεν θα φτάσει τους Φέντερερ και Ναδάλ , γιατί ήταν φοβεροί. Αλλά από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ, σίγουρα θα προσπαθήσω να τους κρατήσω όλους στα 20 Slams.

Είμαι σίγουρος πως ο Novak θέλει να κερδίσει 45 Slams, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε και όχι για να τον αφήσουμε να κερδίσει το US Open. Θέλω να κερδίσω το US Open, δε με νοιάζει αν θα παίξω στον τελικό με τον Novak ή με έναν qualifier, απλά θέλω να κερδίσω το τρόπαιο».

 

US OPEN Τελευταία Νέα