Ο Τιάγκο Ζάιμπουφ Βιλντ εξοργίστηκε με ερώτηση για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Ο Τιάγκο Ζάιμπουφ Βιλντ με τη νίκη του απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-2 έγινε ένα από τα πρόσωπα στο φετινό Roland Garros.
Επεισόδιο προκλήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Τιάγκο Ζάιμπουφ Βιλντ, όταν ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να απαντήσει σε ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Ο Τιάγκο Ζάιμπουφ Βιλντ με τη νίκη του απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-2 έγινε ένα από τα πρόσωπα στο φετινό Roland Garros.

Όμως τον 23χρονο Βραζιλιάνο περίμενε μια αναπάντεχη ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, όταν από δημοσιογράφο κλήθηκε να απαντήσει για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, για την οποία κατηγορείται από πρώην συντρόφου του.

Ο Βραζιλιάνος ξαφνικά άλλαξε όψη και διάθεση, λέγοντας: «Δεν νομίζω πως είναι ένα θέμα για να το συζητήσουμε εδώ και βασικά δεν νομίζω πως θα έπρεπε να κάνεις αυτή την ερώτηση σε κανέναν».

Όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε ότι απλά κάνει τη δουλειά του, ο Βιλντ πρόσθεσε: «Δεν νομίζω πως είναι δική σου απόφαση αν θα πρέπει να μιλήσω τώρα γι' αυτό ή όχι. Μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις... Και παρεμπιπτόντως δεν ήμουν ποτέ παντρεμένος, οπότε μην το γράψεις αυτό».

Να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ του παίκτη πλησίασε τον δημοσιογράφο για να φωτογραφήσει τη διαπίστευσή και προφανώς να ζητήσει την απομάκρυνσή του από τη διοργάνωση.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα